Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Σημειωτόν στην Κηφισίας

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Σημειωτόν στην Κηφισίας

Πηγή Φωτογραφίας: tromaktiko

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες και στην Αττική οδό

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφονται στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, αλλά και στις εξόδους της Αττικής καθώς άρχισε η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική οδό, ενώ σχεδόν ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα στον Κηφισό.

Ειδικότερα, μεγάλα προβλήματα υπάρχουν αυτή την ώρα στην άνοδο του Κηφισού προς Λαμία από το ύψος των ΚΤΕΛ έως την Κηφισιά, λόγω τροχαίου στο ύψος της ΦΑΓΕ. Στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος της Μεταμόρφωσης έως την Αχαρνών τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Στη λ. Αθηνών προς Ελευσίνα (από τα ΚΤΕΛ) παρατηρείται πολύ αυξημένη κίνηση λόγω της εξόδου για το τριήμερο.

Στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στην άνοδο της Κηφισίας μεγάλα προβλήματα διαπιστώνονται από το ύψος του Γηροκομείου έως το Ψυχικό- Φιλοθέη. Στην παραλιακή πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Αγίου Κοσμά.

Κίνηση παρατηρείται στον Γέρακα και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας, με τα οχήματα να είναι κολλημένα στο ρεύμα της καθόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments