Lifestyle

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά σε μια σπάνια έξοδο με τα κράνη τους

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά σε μια σπάνια έξοδο με τα κράνη τους

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να αποτυπώσει τη στιγμή.

Μπορεί ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά να βρίσκονται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά οι κοινές τους έξοδοι σπανίζουν. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το Σάββατο, 11 Ιουνίου στο Κορωπί, σε ένα γάμο που έφερε την Κρήτη στην Αττική, διατηρεί low profile στην προσωπική του ζωή, αλλά έκανε μια σπάνια, κοινή έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να αποτυπώσει τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το Χελιδόνι» που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Μουσούρη.

Πρόκειται για ένα βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο του βραβευμένου, Καταλανού συγγραφέα Guillem Clua. Η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Δημήτρης Τσίκλης είναι οι πρωταγωνιστές. Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ, σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου και μουσική Alex Sid.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του πόζαραν στον φωτογραφικό φακό πριν κάτσουν στις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι και ο έρωτας εκπέμπει από την οθόνη μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments