Lifestyle

Σασμός: Ο Μαθιός πείθει τη Βασιλική να οργανώσουν άμεσα το γάμο τους

Σασμός: Ο Μαθιός πείθει τη Βασιλική να οργανώσουν άμεσα το γάμο τους

Πηγή Φωτογραφίας: Sportime

Σασμός: Άκρως ερωτευμένοι Λευτέρης και Θοδώρα

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και τελικά στον Σασμό έχουμε μία ανατροπή που αναμενόταν. Μία είναι η λέξη κλειδί. Κίνδυνος. Ο Μανόλης τελικά αποφάσισε να πει πως είναι δολοφόνος ο Μαθιός, ο γάμος του κινδυνεύει να μην γίνει και ο παπάς κινδυνεύει να χάσει επίσης τη ζωή του. Μεγάλος κίνδυνος και για τον μυστικό ρόλο του Λευτέρη ο οποίος αποκαλύπτεται. Το κοινό στο Twitter ειρωνεύτηκε τον Μανόλη, αλλά αποθέωσε την Βασιλική για μία και μόνο σκηνή.

Ο τραγελαφικός Μανόλης

Κάποτε στις σειρές μυθοπλασίας κάθε ανατροπή είχε και μία εξήγηση. Αυτές που ζούμε στον Σασμό ως τηλεθεατές, δύσκολα μπορούμε να τις ερμηνέψουμε. Οι fan της σειράς, είδαν για παράδειγμα χθες προς το τέλος του επεισοδίου, ότι ο Μανόλης αποφάσισε να πει για δεύτερη φορά ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Πρώτα το είχε τολμήσει στον Άγγελο. Τώρα το λέει στον παπά. Στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, γιατί δεν θα μπορεί να το πει πουθενά. Τι νόημα έχει όλο αυτό και πως βοηθά στην πλοκή; Το κοινό στο Twitter απόρησε.

View this post on Instagram

A post shared by Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Είναι απλά, ένα τηλεοπτικό πυροτέχνημα για να δημιουργηθεί σασπένς. Για να δούμε αν τελικά θα γίνει ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής. Ο παπάς σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα αρνηθεί να τους παντρέψει, δίχως να τους εξηγήσει το λόγο. Θα αρρωστήσει βαριά και στην συνέχεια θα κλειστεί σε μοναστήρι για να συνέλθει. Άρα, κανένα αποτέλεσμα στην πλοκή μας. Ο γάμος θα γίνει κανονικότατα με άλλον παπά.

Πάντως μία σκηνή με την Βασιλική να «μιλά» στον συγχωρεμένο σύζυγο Στεφανή στην εκκλησία με τον μόνιμο φόβο της, πως κάθε φορά που πάει να ευτυχήσει, κάτι πάει στραβά, άρεσε στο κοινό. Το Twitter γέμισε με σχόλια τηλεθεατών που αποθεώναν την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ανακάλεσε στην μνήμη της όλες τις στιγμές βίας και δυστυχίας κοντά του και ήταν μία συγκινητική σκηνή. Από τις ελάχιστες που βλέπουμε πια στον Σασμό. Η μέλλουσα νύφη είναι το θύμα της όλης ιστορίας, γιατί ακόμη αγνοεί πως ο άντρας που αγαπά, σκότωσε τον πρώην σύζυγό της. Η αποκάλυψη θα γίνει κάποια στιγμή και όλοι αναμένουν την αντίδρασή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments