Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Στην ανακρίτρια η 38χρονη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Στην ανακρίτρια η 38χρονη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Πηγή Φωτογραφίας: neakriti

Λίγο πριν από τις 8 το πρωί του Σαββάτου και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων

Στα δικαστήρια Ηρακλείου προσήχθη το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου η 38χρονη που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση του εν διαστάσει συζύγου της ρίχνοντας του καυστικό υγρό στο πρόσωπο ενώ βρίσκονταν οι δυο τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει το NeaKriti,  η 38χρονη προσήχθη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου για τις πράξεις της στις 22 Οκτωβρίου. Η προσαγωγή της 38χρονης έγινε περίπου 10 λεπτα πριν από τις 8 το πρωί του Σαββάτου, με ταχύτητα αστραπής προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Την 38χρονη συνόδευαν στο γραφείο της Γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου ο δικηγόρος από την Αθήνα Απόστολος Λύτρας που την έπεισε και να παραδοθεί αλλά και ο δικηγόρος από το Ηράκλειο Μάνος Δρακωνάκης.

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του 36χρονου αναφέρουν ότι η μυστηριώδης “Στεφανία” που τον “παγίδευσε” να επιστρέψει στο ξενοδοχείο το μοιραίο βράδυ είναι υπαρκτό πρόσωπο και θα ζητηθεί από τους ίδιους με αίτημα προς την Ανακρίτρια να της ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη, όπως και σε όποιον άλλο εμπλέκεται όπως για παράδειγμα ένα αντρικό πρόσωπο που κατονομάστηκε από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ότι παρέλαβε το οξύ.

Τα παρελκυστικά μηνύματα στον 36χρονο έκαναν λόγο για ομαδική ερωτική συνεύρεση.  O 36χρονος δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments