Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Μας πέταξε τα μάτια έξω με την νέο φορεμά της στο J2US

Δέσποινα Βανδή: Μας πέταξε τα μάτια έξω με την νέο φορεμά της στο J2US

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Τα υπονοούμενα του Ν. Κοκλώνη στη Δ. Βανδή για την Ιταλία...

Ένα ακόμη live του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης και την Κατερίνα Στικούδη παρουσιάστρια των backstage, η κριτική επιτροπή στελεχώθηκε από τα γνώριμα μέλη της χωρίς κάποια προσθήκη – έκπληξη, που πιθανότατα επιφυλάσσεται για μελλοντικό επεισόδιο. Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου παρακολούθησαν με προσοχή τα acts των συμμετεχόντων, προκειμένου να βαθμολογήσουν δίκαια και να χρίσουν νικητή τον σωστό διαγωνιζόμενο.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Εκτός από τις επιδόσεις των παικτών όμως, τη δική μας προσοχή κέρδισαν αμέσως οι εμφανίσεις των κυριών του show, οπότε αξίζει να ρίξουμε μια αναλυτική ματιά σε αυτές. Μάλιστα, αποθεωτικά σχόλια όπως το εμπνευσμένο «Άντε γεια» από τραγούδι της είδαμε στο προφίλ της Δέσποινας ενώ τα θεά και κούκλα κατέκλυσαν τα προφίλ των άλλων κοριτσιών.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την απόλυτη κίνηση mat στο μακιγιάζ της αυτή τη φορά, επιλέγοντας matte κόκκινο κραγιόν. Πρόκειται για κάτι που εξαιρετικά σπάνια τολμά, μιας και μας έχει αποδείξει πως προτιμά να επενδύει σε πιο nude αποχρώσεις χειλιών- και μάλιστα glossy υφές- δίνοντας έμφαση στο βλέμμα. Γι’ αυτό λοιπόν και ξεκινήσαμε την αναφορά μας αρχίζοντας από το highlight της εμφάνισής της, το κραγιόν. Το make up look επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά η Βάσω Νακοπούλου, ισορροπώντας άψογα το βλέμμα με πιο «ήσυχες» αποχρώσεις σκιάς. Ωστόσο, έδωσε και εκεί μια drama διάσταση, βάζοντας μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο.

Το μακιγιάζ της ανέδειξε και το σωστό χτένισμα, ένα κομψό μοντέρνο updo δια χειρός Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, που επέλεξε να μην μαζέψει όλα τα μαλλιά της αλλά να αφήσει δύο τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια και κριτής με την στιλίστριά της Chrysanthi Thomatos επέλεξαν μια mini ασημί Celia Kritharioti δημιουργία με πούλιες και μακριά μανίκια, που άφησε ακάλυπτους τους ώμους της και έδωσε έμφαση στο πρόσωπό της. Το φόρεμα συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια της εταιρείας KARKALIS DIAMONDS και επίσης ασημί over the knee μπότες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments