Lifestyle

Γκρέμισε το Instagram η Τσαγκρινού: Ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά και μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι σε πισίνα

Γκρέμισε το Instagram η Τσαγκρινού: Ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά και μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι σε πισίνα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram elena tsagkrinou_official/ok mag/tvfreaks.gr

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι από τις πιο «καυτές» παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι από τις πιο «καυτές» παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Η τραγουδίστρια, που είχε την πρώτη της επαφή με την μουσική βιομηχανία σε ηλικία 14 ετών, λατρεύει τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και να πειραματίζεται με διάφορα λουκ.

Στο παρελθόν είχε τα μαλλιά της καρέ, κοντό αγορέ μαλλί, πολύ μακριά ξανθά μαλλιά και τώρα… μαύρα.

Το καλοκαίρι πραγματοποίησε πάρα πολλές εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά και φυσικά δεν ξέχασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αφήνει άπαντες άφωνους με τις σέξι πόζες της. Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις πόζαρε με μαύρα μακριά μαλλιά και τρέλανε τους followers της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πάντα μου άρεσε να αλλάζω στυλ … και να διαφοροποιώ την εμφάνιση στα live… αλλά τώρα , περισσότερο από ποτέ μιας και δημιουργούμε νέες εικόνες. Πάμε απ´ την αρχή , λόγια , Παράδεισος , τσάι με λεμόνι ,Σαββατόβραδα , Μύκονος και Σαντορίνη και plus βάλε και από Otherview εποχή με έχεις συνηθίσει στις αλλαγές A performer .. NEVER wearing or act THE SAME… TONIGHT live».

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν αδιάβαστους

Όταν πόζαρε με λεοπαρδαλέ στρινγκ

Πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι σε νουντ αποχρώσεις και δέσιμο στη μέση, καθιστή στα γόνατα μπροστά από μία πισίνα, με βρεγμένα μαλλιά. Τα σχόλια στο προφίλ της “έπεσαν βροχή” και όχι άδικα. Το σώμα της είναι στεγνό και φαίνεται κάθε φορά όλο και πιο γυμνασμένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments