Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Κριός: Τέρμα τα κάστανα Ο καιρός μας βάζει να σκεπτούμε πώς θα περάσουμε τον χειμώνα και τι κουμάντα θα κάνουμε. Ο κυβερνήτης σας, ανάδρομος και με άσχημες όψεις με τον παραμυθά Ποσειδώνα, χρειάζεται να σας κάνει τουλάχιστον καχύποπτους. Η δράση θα είναι μετ’ εμποδίων και ίσως με άτσαλο τρόπο. Αγώνας με… κουτσό άλογο. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου. Οπλιστείτε με υπομονή και δύναμη. Χρειάζεται να ακονίσετε το μυαλό σας. Βάλτε τάξη σε αυτούς που έχετε κοινό σκοπό και όνειρα, καθώς μάλλον έχουν κάνει κοιλιά. Προσοχή στην εξουσία.

Ταύρος: Δύσκολες συνεργασίες Αναξιόπιστες συνεργασίες. Χρειάζεται να διπλοτσεκάρετε ό,τι έχετε αναθέσει σε άλλους να κάνουν για λογαριασμό σας. Δικηγόρους, διαχειριστές. Η έκλειψη Σελήνης θα σας δώσει εντάσεις σε ό,τι αφορά αποκλειστικά εσάς, τη σχέση με τον σύντροφο και τις ευθύνες που έχετε με τους πελάτες σας. Να έχετε τον νου σας σε ανταγωνιστές και εχθρούς. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και την αντοχή σας. Δείχνετε ψυχροί, σκληροί και ωφελιμιστές. Για εσάς είναι μια άμυνα, αλλά ίσως δώσετε λάθος εντύπωση. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι ασφάλειας και οικονομικά και λιγότερο θέματα υγείας.

Δίδυμοι: Να είστε προσεκτικοί Το μυαλό σας είναι κάπως μπερδεμένο και θολό. Ας είστε έξτρα προσεκτικοί στο τι λέτε και τι παραλείπετε να πείτε. Τηλέφωνα, emails, επιστολές, συμβόλαια και προφορικός και γραπτός λόγος. Η ψυχολογία σας θα παίξει μεγάλο ρολό, αφού κάτι έχει παγώσει μέσα σας. Σε θέματα εργασίας θα χρειαστεί να καθαρίσετε τα κακώς κείμενα, αλλά και οποιοδήποτε σφάλμα ηθελημένο ή αθέλητο. Μυστικά που σας είναι δύσκολο να κρατήσετε, καλυτέρα να τα διαγράψετε από τη μνήμη σας τελείως. Θα υπάρξουν επιπτώσεις άνωθεν. Δύσκολη περίοδος που και αυτή θα περάσει.

Καρκίνος: Αρχίζουν τα όργανα Νιώθετε σαν να είστε σε μια ξεκούρδιστη μπάντα. Παραφωνία και η μελωδία χάθηκε. Ο τομέας της οικογένειας, ο γάμος και η καριέρα σας σας απασχολούν. Δυσκολεύεστε εδώ και καιρό και χρειάζεται να αλλάξετε στάση ζωής για να μη δημιουργήσετε τίποτα ψυχοσωματικό. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σάς κάνει να έχετε στραμμένη την προσοχή σας στα παιδιά και στην οικογένειά σας. Ζητήματα επικράτησης και κυριαρχίας στον εργασιακό τομέα. Ξεκαθαρίστε και κάνετε σαφή τον ρόλο που παίζετε. Επίσης ζητήστε να σας διασαφηνίσουν ποια είναι η εργασία σας. Κάποιοι ψάχνουν για αποδιοπομπαίο τράγο.

Λέων: Εξω από τα νερά σας Λίγοι είναι οι Λέοντες που θα μπορούν να κουλαντρίσουν την κατάσταση. Ίσως όσοι έχετε νερό και γη στο ωροσκόπιό σας δυσκολευτείτε. Είναι μια κατάσταση που τετραγωνίζει τον κυβερνήτη σας και από την προηγουμένη έκλειψη Ηλίου νιώθετε να έχουν καμφθεί οι αντοχές σας. Αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους, δεν κάνετε καλά. Πάρτε ένα ένα ό,τι σας αφορά και δώστε μια λύση και κάντε μια αλλαγή στον χειρισμό. Μη μουδιάζετε από το άγχος, το να ακινητοποιηθείτε τώρα είναι άστοχο. Αλλάξτε πράγματα στον χαρακτήρα και στη συμπεριφορά και δείτε ως εκ θαύματος καλύτερα αποτελέσματα.

Παρθένος: Κρατήστε αποστάσεις Σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η δικαιοσύνη, τα ταξίδια και η φιλοσοφία ζωής θα στρέψετε την προσοχή σας. Ο Δίας και Ποσειδώνας είναι σε κλειστή τροχιά στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, στους Ιχθύς. Ίσως σας έρθει ανακλαστικά η θετική τους ενέργεια. Κάτι σαν «μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα». Η γλάστρα είστε εσείς. Καλυτέρα αυτόν τον καιρό να μην παίζετε κύριο ρόλο στα τεκταινόμενα, αποφύγετε τις αδέσποτες σφαίρες που ίσως προορίζονται για κάποιον άλλο. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας ήρεμα και καλά. Το να κρατήσετε αποστάσεις είναι ακόμα καλύτερο.

Ζυγός: Αλλαγές στα οικονομικά Φροντίστε ό,τι έχει να κάνει με τα ακίνητα και την περιουσία σας. Συναισθηματικά θα νιώσετε ένα άδειασμα, μια απογοήτευση. Αφήστε την να περάσει… Αν κάποιων κινδυνεύει η ακίνητη περιουσία, καλό θα είναι να προβείτε και να αναλάβετε μέτρα για να την σώσετε. Προσοχή σε υπερβολές. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σάς θέλει πιο σιωπηλούς και επιθετικά διεκδικητικούς, χωρίς φυσικά να φαίνεστε. Κινήστε ένα παρασκήνιο να εργαστεί για εσάς. Μέσω γνωριμιών και άλλων θα φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Χρησιμοποιήστε τις χάρες που έχετε προσφέρει σε άλλους, ώστε με τρόπο να σας βοηθήσουν με τη σειρά τους.

Σκορπιός: Χορός στο ταψί Η δυσκολία θα είναι σε άλλους σε ψυχολογικό επίπεδο, ενώ σε άλλους σε πρακτικό. Η ενέργεια της Σελήνης που θα βρεθεί σε έκλειψη έχει ξεκινήσει να επηρεάζει το υποσυνείδητό σας. Ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε αρκετά, καθώς η άλλη εβδομάδα θα είναι δύσκολη και απαιτητική. Ας κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Πάρ’ όλα ταύτα, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με κόσμο κύρους, που ενώ θα θέλουν να σας αξιοποιήσουν για το συμφέρον τους, θα επωφεληθείτε και εσείς. Οπότε ας έχετε τώρα τα ματιά και τα αυτιά σας ανοιχτά.

Τοξότης: Ελπίδα μέσα στα σύννεφα Πάντα τα αντιμετωπίζετε όλα με αισιοδοξία. Τώρα νιώθετε ότι ο εχθρός είναι αόρατος. Επίσης είναι η φάση της χρονιάς, έναν μήνα πριν τα γενέθλιά σας, και όλα είναι κάπως πεσμένα. Είναι και οι εκλείψεις στο δωδέκατο και τον έκτο οίκο σας. Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Ο κυβερνήτης σας Δίας έφυγε από τον Κριό και πήγε στην παραδοσιακή του θέση κυριαρχίας στους Ιχθύς ανάδρομος. Δεν βοηθά ιδιαίτερα αυτό. Βασιστείτε στη λογική και την αποφασιστικότητά σας. Δεν θα αποφύγετε την απομάκρυνση και την αδιαφορία κάποιων υπάλληλων σας.

Αιγόκερως: Ομαδική αφύπνιση Είναι φάση να δείτε τι αλλαγές χρειάζεται να κάνετε. Ίσως η πείρα της ζωής και τα παθήματα που έγιναν μαθήματα, σας φανούν χρήσιμα. Μαζί με όλους τους άλλους, έτσι και εσείς διορθώστε τα λάθη του παρελθόντας αφήνοντας πίσω ό,τι πολυφορεμένο και φθαρμένο και πηγαίντε για φρέσκα και νέα. Η Σελήνη σάς αγγίζει εις διπλούν αυτή την εβδομάδα, καθώς περνά πάνω από τον Πλούτωνα και τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Φέρνει θέματα διαχείρισης της αρχηγίας και της επιρροής σας, ξεκινώντας από τις ομάδες όπου υπάγεστε έως και την ίδια την οικογένεια. Οικονομικές υποχρεώσεις θα υπάρχουν.

Υδροχόος: Δημιουργικότητα και αλλαγές… Με το τρίγωνο Κρόνου – Άρη και τη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου, συν το τρίγωνο με τον Ουρανό, μη φοβηθείτε να κάνετε πράγματα. Τολμήστε αλλαγές, δράση, δημιουργία, υλοποίηση. Αφήστε και εσείς πίσω ό,τι αναχρονιστικό. Επαναστατήστε στο σαθρό της κοινωνίας. Από ανθρώπους σαν εσάς γίνονται οι αλλαγές. Η ανθρωπότητα που υποφέρει κάτω από τον βαρύ ζυγό των συνεπειών των ίδιων των πράξεών της τώρα επιτακτικά ζητά αλλαγή. Είστε ο προάγγελος που ανοίγει τα φτερά του στους ανέμους των καταιγιστικών αλλαγών. Ο κόσμος έχει εναποθέσει ελπίδες και όνειρα σε εσάς.

Ιχθύς: Η τύχη στο πλευρό σας Έχετε γινεί εξπέρ στο να λύνετε προβλήματα δικά σας και περισσότερο των άλλων. Τώρα έρχεται συντηρητικά μια θεϊκή χείρα βοηθείας, ένας από μηχανής θεός. Κοιτάξτε λίγα και καλά. Κρατήστε αυτό που θέλετε να αποκομίσετε και ασχοληθείτε μόνο με αυτό. Ο σκοπός σας είναι ξεκάθαρος και τα μέσα θα βρεθούν για να τον πραγματοποιήσετε. Η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη. Προσεκτικά στις κινήσεις σας, αλλά και στο τι λέτε και γράφετε. Σύντομα ο Δίας θα σας φέρει πολλή διάθεση και έμπνευση για δράση. Η θεία δικαιοσύνη είναι υπέρ σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments