Focus

O Barack Obama σκέφτεται να αγοράσει τους Φοίνιξ Σανς

O Barack Obama σκέφτεται να αγοράσει τους Φοίνιξ Σανς

Πηγή Φωτογραφίας: GQ

Έχοντας μείνει για χρόνια στο Σικάγο, τα χρόνια που ο Michael Jordan έκανε τα δικά του, ήταν αδύνατο να μην αγαπάει το μπάσκετ

Επιτυχημένος δικηγόρος, άχαστος πολιτικός και τώρα ιδιοκτήτης ομάδας στο ΝΒΑ; Ο Barack Obama δε σταματά ποτέ να είναι δραστήριος και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές ακόμα και μετά τη συνταξιοδότησή του από την πολιτική. Όσον αφορά στα αθλητικά, είναι γνωστό ότι ξέρει τόσο από αμερικάνικο football, όσο φυσικά και από μπάσκετ, στο οποίο έχει δείξει αρκετές φορές τις ικανότητές του.

Έχοντας μείνει για χρόνια στο Σικάγο, τα χρόνια που ο Michael Jordan έκανε τα δικά του, ήταν αδύνατο να μην παρασυρθεί στους ρυθμούς των Σικάγο Μπουλς. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλά για τα καλύτερα λόγια για τους Ταύρους, ωστόσο τα επιχειρηματικά του πλάνα φαίνεται να είναι διαφορετικά.

Όπως αποκάλυψε ο Bill Simmons στο ομώνυμο και ιδιαίτερα επιδραστικό podcast του, ο Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ συμμετέχει σε ένα γκρουπ επιχειρηματιών που σκοπεύει να αγοράσει τους Φοίνιξ Σανς. Η αποκάλυψη έγινε σε μια συνέντευξη με τον εμβληματικό σέντερ των Σανς, Charles Barkley, και φυσικά έκανε το γύρο του διαδικτύου.

View this post on Instagram

A post shared by My Brother’s Keeper Alliance (@mbk_alliance)

Οι δύο τους μιλούσαν για το ποιος θα μπορούσε να αγοράσει τους Phoenix Suns, τους οποίους ο ιδιοκτήτης Robert Sarver έθεσε πρόσφατα προς πώληση, αφού αντιμετώπισε ποινές από το NBA για παραπτώματα στο χώρο εργασίας. “Οι μέρες που κάποιος μπορούσε να βάλει ένα μικρό ποσό και να διοικήσει την ομάδα έχουν περάσει”, είπε ο Simmons. “Πιθανόν να ρίχνω κάποια είδηση εδώ, αλλά άκουσα ότι υπάρχει ένας τύπος που θα μπορούσε να τα καταφέρει. Άκουσα ότι ο Obama συμμετέχει σε μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Και πιστεύω ότι αυτός ο τύπος θα μπορούσε να τα καταφέρει να κάνει χαρούμενο ένα γκρουπ επιχειρηματιών.

Πρώτα απ’ όλα, ο Simmons έχει πιθανότατα δίκιο. Ο Obama προφανώς θα ενέπνεε άμεσο σεβασμό, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα έβαζε στο ταμείο της ιδιοκτησίας. Δεύτερον: “Barack Obama, ιδιοκτήτης του ΝΒΑ”. Ακούγεται υπέροχα, ακόμα κι αν δεν είναι για τους αγαπημένους του Bulls.

O Barkley είναι ήδη υπέρμαχος του Obama

Η πρώτη τοποθέτηση σε ενδεχόμενη “εμπλοκή” του Obama στους Σανς ήρθε από τον Charles Barkley ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική και όπως είπε χαρακτηριστικά: “Αν με καλέσει θα πάω αμέσως γιατί έχω μεγάλη αγάπη και θαυμασμό γι’ αυτόν τον τύπο”. Oι εκτιμήσεις στις ΗΠΑ για την αγοραπωλησία των Σανς κάνουν λόγο για ποσό που μπορεί να φτάσει έως και τα 4 δις δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments