Lifestyle

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ανέβασε φωτογραφία μόνο με εσώρουχο και προκάλεσε εγκεφαλικά

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ανέβασε φωτογραφία μόνο με εσώρουχο και προκάλεσε εγκεφαλικά
Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ανέβασε φωτογραφία μόνο με εσώρουχο και προκάλεσε εγκεφαλικά

Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, η Κύπρια καλλονή που αναστατώνει το νησί της Αφροδίτης κι όχι μόνο…

Η νυν επιχειρηματίας και ραδιοφωνική παραγωγός , πρώην Μις Κύπρος και μοντέλο, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά..

Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, που ασχολείται κατά διαστήματα και με την παρουσίαση, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με προσόντα ακαταμάχητα και αξιοθαύμαστα…τα οποία κατά καιρούς φροντίζει να επιδεικνύει μέσω αναρτήσεών της, ζαλίζοντας τους θαυμαστές της…

Η καυτή Κωνσταντίνα, που δεν απαρνιέται το μόντελινγκ, σε κάθε φωτογραφία της στο διαδίκτυο προκαλεί έναν μικρό πανικό,..

Όσον κι αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της είναι “βαριές” , ξεκλέβει λίγο χρόνο για να απολαύσει τις μικρές αποδράσεις της…και να χαρίσει μερικές αξέχαστες στιγμές…με τις “καυτές” εμφανίσεις” της, απολαμβάνοντας εκείνη τον καφέ της και οι λοιποί τυχεροί – άτυχοι την καλλονή…που ποζάρει μόνο με τα …εσώρουχά της στο στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα …αν κάποιος προλάβει να τη δει πριν τον “χτυπήσει” το…εγκεφαλικό!

Δείτε την καλλίγραμμη Κωνσταντία μόνο με τα εσώρουχα σε στιγμές…ξεκούρασης!

Η Κύπρια επιχειρηματίας έχει επαγγελματικές σχέσεις με την Ελλάδα, και συγκεκριμένα μέσω του πρακτορείου μοντέλων που διατηρεί “τροφοδοτεί” το γνωστό ριάλιτι GNTΜ, αν όμως θα “αναβαθμίσει” αυτή τη σχέση σε κάτι περισσότερο η ίδια απάντησε…

Δείτε τι είπε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments