Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη και ο 4ος – Εκτελέστηκαν όλα τα εντάλματα

Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη και ο 4ος – Εκτελέστηκαν όλα τα εντάλματα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο 43χρονος είναι ο 10ος κατά σειρά που συλλαμβάνεται για την υπόθεση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο 4ος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση βιασμούς και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλεκτρολόγο πλοίων στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν στην Κόρινθο τελικά και όχι στο εξωτερικό όπως είχε διαρρεύσει.

Ο 43χρονος είναι ο 10ος κατά σειρά που έχει εκδοθεί που συλλαμβάνεται για την υπόθεση.

Όσον αφορά στον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου που έχει συλληφθεί επίσης, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται, ότι πλέον έχουν εκτελεστεί και τα 4 εντάλματα που είχαν εκδοθεί για τη σύλληψή τους. Τα δύο πρώτα που εκτελέστηκαν αφορούσαν σε έναν 35χρονο ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας και έναν 39χρονο ο οποίος δουλεύει σε υπηρεσία security. Ο 39χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ένας εκ των 16 που αυτοβούλως είχαν παρουσιαστεί και καταθέσει στη ΓΑΔΑ, είναι και πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.