Ελλάδα

Φρικιαστικές περιγραφές των δύο αδερφών στα Πετράλωνα: Καταγγέλλουν βιασμούς κι άλλων παιδιών

Φρικιαστικές περιγραφές των δύο αδερφών στα Πετράλωνα: Καταγγέλλουν βιασμούς κι άλλων παιδιών

Πηγή Φωτογραφίας: cbc

Γροθιά στο στομάχι είναι οι περιγραφές των δύο αδερφών που κατήγγειλαν τους γονείς τους για βιασμό

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες των δύο αδερφών, που καταγγέλλουν τους ίδιους τους γονείς τους για βιασμό επί σειρά ετών με τη συμμετοχή φίλων και συγγενών σε “πάρτι οργίων”.

Η 11χρονη υποστήριξε πως ο πατέρας της τη θώπευε μέσα στον παιδότοπο και τον χαρακτήρισε «κακό επειδή με πείραζε». Τόσο η 11χρονη όσο και ο 17χρονος μίλησαν για «πάρτι οργίων» στο σπίτι της οικογένειας στο οποίο ήταν όλοι γυμνοί και το κοριτσάκι έκλαιγε όταν τους αντίκριζε. Ο 17χρονος κατήγγειλε πως κάθε μεσημέρι ο πατέρας ξάπλωνε με τα παιδιά και τα κακοποιούσε ενώ θυμάται πως έγιναν περίπου 10 «πάρτι» στο σπίτι, καταγγέλλοντας μάλιστα και βιασμούς άλλων παιδιών.

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά και τα γεννητικά μου όργανα. Μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι όπως η (…) ο (…) ένας (…)» είπε η 11χρονη σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Σε ερώτηση για το αν και άλλοι άνθρωποι έκαναν τη συγκεκριμένη πράξη το παιδί απάντησε: «όχι μόνο ο μπαμπάς μου. Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι και απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, με έβαζε επάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά». Η 11χρονη μίλησε για ένα «πάρτι» στο σπίτι όπου «υπήρχαν χρωματιστά φωτιστικά. Είχαν φέρει μεγάλες τούρτες και χόρευαν όλοι γυμνοί. Εγώ κοίταζα και έκλαιγα».

Βιασμοί και άλλων παιδιών από τον θείο

Ο 17χρονος δεν είπε ούτε μία φορά τη λέξη «μαμά» και αποκαλούσε τους γονείς του με τα μικρά τους ονόματα. Τον Σεπτέμβριο του 2021 είπε πως «τα περιστατικά ξεκίνησαν όταν ήμουν περίπου 6 ετών περίπου και σταμάτησαν όταν ήμουν 9 και μπήκε στη ζωή μας ο συγγραφέας. Κάθε μεσημέρι ξαπλώναμε με τον (όνομα πατέρα) και με χούφτωνε και έκανε άλλες πράξεις. Με έβαζε να τον (…) στο στόμα, με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό». Οταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά, σύμφωνα με τον 17χρονο η μητέρα ήταν στο υπνοδωμάτιο ή έλειπε από το σπίτι. Παρούσες ήταν και οι αδερφές και «μας χούφτωνε, μας (…) δάχτυλο, μας έβαζε να (…)».

«Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια συνέβησαν 10 πάνω κάτω όργια στο σπίτι μας. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν όλοι σεξ με όλους. Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση. Μετά με έσπρωχνε στους άλλους και με βίαζαν» είπε ο 17χρονος και κατήγγειλε πως βιάστηκαν και άλλα παιδιά όταν είχαν πάει οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη για έναν γάμο και: «έβλεπα τηλεόραση, άκουσα φωνές στη σοφίτα. Ανέβηκα και άνοιξα την πόρτα. Στο κέντρο είχε ένα κρεβάτι και ο (όνομα θείου) βίαζε δύο παιδάκια. Ήταν και ο (όνομα πατέρα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments