Διεθνή

Μεντβέντεφ: Ιερή Σύγκρουση με τον Σατανά – Θα στείλουμε τους εχθρούς στις αιώνιες φωτιές της Κόλασης

Μεντβέντεφ: Ιερή Σύγκρουση με τον Σατανά – Θα στείλουμε τους εχθρούς στις αιώνιες φωτιές της Κόλασης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε ένα παραληρηματικό μήνυμα για τον εορτασμό της Ημέρας Εθνικής Ενότητας της Ρωσίας

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε την Παρασκευή τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία ως ιερή σύγκρουση με τον Σατανά, προειδοποιώντας ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες και πυροδότησε τη μεγαλύτερη αντιπαράθεση με τη Δύση από την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας το 1962, όταν οι υπερδυνάμεις του Ψυχρού Πολέμου πλησίασαν περισσότερο στον πυρηνικό πόλεμο.

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος κάποτε αυτοπροσδιοριζόταν ως φιλελεύθερος εκσυγχρονιστής πρόεδρος από το 2008 έως το 2012, είπε ότι η Μόσχα πολεμούσε «τρελούς ναζί ναρκομανείς» στην Ουκρανία που υποστηρίζονται από Δυτικούς, οι οποίοι είπε ότι «τρέχουν τα σάλια στο πηγούνι τους από τον εκφυλισμό».

Η Ουκρανία και η Δύση έχουν επανειλημμένα απορρίψει τους ισχυρισμούς του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η Ουκρανία διοικείται από φασίστες που έχουν διώξει τους Ρωσόφωνους. Αντίθετα, χαρακτήρισαν τον πόλεμο ως μια βάναυση αρπαγή γης από τη Μόσχα.

Σε ένα μήνυμα για τον εορτασμό της Ημέρας Εθνικής Ενότητας της Ρωσίας, ο Μεντβέντεφ είπε ότι το καθήκον της πατρίδας ήταν «να σταματήσει τον ανώτατο άρχοντα της Κόλασης, όποιο όνομα κι αν χρησιμοποιεί – Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς».

Ο Μεντβέντεφ, τώρα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, είπε ότι η Ρωσία έχει διαφορετικά όπλα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας «να στέλνει όλους τους εχθρούς μας στην πύρινη Γέεννα», χρησιμοποιώντας έναν εβραϊκό όρο που συχνά μεταφράζεται ως Κόλαση.

Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος, η ρητορική του Μεντβέντεφ γίνεται ολοένα και πιο σκληρή, αν και οι δημοσιευμένες απόψεις του ενίοτε συμβαδίζουν με τη σκέψη στα ανώτατα επίπεδα της ελίτ του Κρεμλίνου.

Τα όπλα του Σατανά, είπε ο Μεντβέντεφ, ήταν “περίπλοκα ψέματα. Και το όπλο μας είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό ο σκοπός μας είναι σωστός. Γι’ αυτό η νίκη θα είναι δική μας! Καλές γιορτές!” κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments