Ελλάδα

Μάνδρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον 14χρονο

Μάνδρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον 14χρονο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στον 14χρονο από την Μάνδρα που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του την Πέμπτη το βράδυ.

Ο 14χρονος οδηγείται στον ανακριτή ανηλίκων, ενώ υποστηρίζει ότι ο θάνατος του αδελφού του οφείλεται σε ατύχημα και όχι σε πρόθεση να τον βλάψει. Ο πατέρας του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος και θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει τελέσει τα αδικήματα της παραμέλησης ανηλίκου και της οπλοκατοχής.

Ποια στοιχεία έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 17χρονου κοντά σε στάνη στην περιοχή Λούτσα της Μάνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής έχει διακρίνει στη σορό του 17χρονου σημάδια που παραπέμπουν σε κακοποίηση αλλά το είδος της θα φανεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στα οκτώ παιδιά της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί κάποιας μορφής κακοποίηση. Επίσης, το γεγονός ότι κατά την πρώτη αυτοψία στον χώρο δεν είχε βρεθεί η κυνηγετική καραμπίνα, προκαλεί ερωτήματα για το εάν το όπλο υπήρχε εξαρχής εκεί ή τοποθετήθηκε εκ των υστέρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments