Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι που έχει πετύχει γκολ Σβάμπ – Ίνγκασον

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι που έχει πετύχει γκολ Σβάμπ – Ίνγκασον
Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Ίνγκι Ίνγκασον και ο Στέφαν Σβαμπ και μαζί με τους τρεις βαθμούς μια βαθιά ανάσα για τη συνέχεια.

Σ’ ένα παιχνίδι από το οποίο έλειπαν οι δυο πιο αξιόπιστοι παίκτες του στο σκοράρισμα, ο Νάρεϊ των τεσσάρων γκολ και των τριών ασίστ και ο Κούρτιτς των τριών γκολ και της μίας ασίστ, ο Δικέφαλος βρήκε λύση προσθέτοντας δυο ακόμη ονόματα στην λίστα των παικτών που έχουν πανηγυρίσει γκολ στην φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα.

Μια λίστα που περιλαμβάνει μόλις έξι παίκτες του, καθώς υπάρχει και το αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου που άνοιξε στο σκορ υπέρ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

  • Νάρεϊ: 4
  • Κούρτιτς: 3
  • Ολιβέιρα: 2
  • Μπράντον: 1
  • Σβαμπ: 1
  • Ίνγκασον: 1

Το σίγουρο είναι ότι τα γκολ που πετυχαίνουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Ίνγκασον και πολύ περισσότερο ο Σβαμπ αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για τον Δικέφαλο.

Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει κανένα από τα 25 παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει τουλάχιστον ένας από τους δυο του σκόρερ στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ. Υπάρχει βέβαια και το 3-1 σε βάρος του Βόλου στην Τούμπα της περιόδου 2020-21 που ήταν και το προηγούμενο στο οποίο και πάλι Ισλανδός και Αυστριακός είχε πανηγυρίσει από ένα γκολ.

Το χθεσινό ήταν το 13ο γκολ του Ίνγκι Ίνγκασον σε 12 παιχνίδια από τα οποία ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα οκτώ και έφερε ισοπαλία στα τέσσερα. Μάλιστα, πέντε από τα τέρματα που σημείωσε ο Ισλανδός ήταν και αυτά που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η επίδοση του Στέφαν Σβαμπ που έχει πετύχει 15 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ και από αυτά ο Δικέφαλος κέρδισε τα 14.

Μόνο στο περυσινό 1-1 με τον Ιωνικό στην Τούμπα, με τον Σβαμπ να ανοίγει το σκορ στο 33′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ δεν έφυγε νικητής από αγώνα στον οποίο έχει σκοράρει ο Αυστριακός.

Από τα 15 γκολ του Σβαμπ τα έξι ήταν νικητήρια για την ομάδα του και μάλιστα ένα από αυτά προήλθε από ασίστ του Ίνγκασον, αυτό που πέτυχε στη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο του περασμένου πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments