Ελλάδα

Κακοκαιρία EVA: Ποτάμια οι δρόμοι στον Πειραιά από την βροχόπτωση

Κακοκαιρία EVA: Ποτάμια οι δρόμοι στον Πειραιά από την βροχόπτωση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/piraeuspress

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε τον Πειραιά η κακοκαιρία EVA

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε τον Πειραιά η κακοκαιρία EVA, καθώς σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση που παρότι δεν κράτησε αρκετή ώρα, είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι. Υπενθυμίζεται πως λόγω συσσώρευσης υδάτων, η αστυνομία ενημέρωσε νωρίτερα για διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής περιοχές στον Πειραιά:

  • Στην ακτή Μιαούλη
  • Στην ακτή Μπότσαρη
  • Στην ακτή Μουτσοπούλου
  • Στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο ρεύμα προς Καστέλα

Επίσης διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Ωκεανιδών από το ύψος της οδού Αβέρωφ στην Ελευσίνα.

Δείτε φωτογραφίες του piraeuspress από τους δρόμους του Πειραιά

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους των Δωδεκανήσων, της Σάμου και της Ικαρίας

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους των Δωδεκανήσων, της Σάμου και της Ικαρίας, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας EVA. Το μήνυμα του 112 προειδοποιεί τους κατοίκους της Σάμου, της Ικαρίας και των Δωδεκανήσων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως τις πρωινές ώρες αύριο. Το μήνυμα καλεί τους κατοίκους των περιοχών αυτών να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως τις πρωινές ώρες αύριο σε Σάμο, Ικαρια, Δωδεκάνησα. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena ».

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ μετέδωσε νωρίτερα ότι από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (06-11-22) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22) στο ανατολικό Αιγαίο από την περιοχή Σάμου-Ικαρίας και νοτιότερα μέχρι και τα Δωδεκάνησα θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας, όπου αποφασίστηκε η αποστολή νέων προειδοποιητικών μηνυμάτων μέσω του 112, εφόσον κριθεί σκόπιμο, ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments