Lifestyle

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράζει δωρεάν πάνες: “εμείς δεν είχαμε καν” λέει

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράζει δωρεάν πάνες: “εμείς δεν είχαμε καν” λέει

Πηγή Φωτογραφίας: The Sun

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγος του Μαράια συμβάλλουν στο Milwaukee Diaper Mission.

Milwaukee Diaper Mission λέγεται η πρωτοβουλία που στηρίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του, Μαράια. Στόχος τους είναι να αγοράζουν και να διανέμουν πάνες στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, καθώς μία στις τρεις οικογένειες στην Αμερική δυσκολεύεται να τις αποκτήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Σε σχετική συνέντευξη ο Γιάννης δήλωσε “εμείς δεν είχαμε ούτε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε για πάνες για τον μικρό μου αδερφό. Δεν είχαμε μοδάτα ρούχα, αλλά ήμασταν γεμάτοι αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη”. Ο Greek freak σε κάθε ευκαιρία μιλάει για την αγαπημένη του οικογένεια και για το πώς τού έδωσε σωστές βάσεις και καθοδήγηση για τη ζωή του.

Από τότε που άλλαξε η τύχη του δεν έχει σταματήσει να βοηθάει τον κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική. Σημείωσε πως οι πάνες είναι πολύ ακριβές πιέζοντας τα νοικοκυριά και πως κατά τη γνώμη του η τιμή τους δεν θα έπρεπε να ξεπερνά το 1 ευρώ.

“Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να παρέχουν τα απαραίτητα. Στη δική μου ζωή, για τους δικούς μου γονείς και όπως μεγάλωσα, αυτό μπορώ να το καταλάβω” είπε ο Γιάννης.

Θα πρέπει τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του πως το Milwaukee Diaper Mission έχει διανείμει περισσότερες από 524.000 πάνες από το 2020.

“Όλα αλλάζουν όταν γίνεσαι γονιός, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς” σημείωσε τόσο ο ίδιος όσο και η Μαράια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments