Αθλητισμός

Έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Τα ρόστερ των "αιώνιων" και τα τρία πολύ δυνατά ονόματα στην αγορά!

Ο κόσμος, τουλάχιστον στην Ελλάδα, «τρέφεται» με τις μεταγραφές, με την μεταγραφολογία γενικότερα. Και πάντα ή σχεδόν πάντα κάτι παραπάνω θέλει για τις ομάδες του. Ειδικά όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που μάχονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι νταμπλούχοι ξεκίνησαν τρένο την χρονιά, κερδίζοντας εκτός έδρας Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια αλλά ήρθε απότομη προσγείωση με τις εντός έδρας ήττες από Βαλένθια και Μονακό. Οι της ΚΑΕ δεν ανησυχούν και λένε ότι τα πάντα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και δεν ανησυχούν επίσης για κανέναν από τους νεοαποκτηθέντες, που είναι ακόμη μακριά από τα δεδομένα τους. Ο Κάνααν, δηλαδή, ο Μπολομπόι και ο Πίτερς, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και βαριά συμβόλαια. Δεν ανήκει σε αυτή την λίστα ο Ταρίκ Μπλακ καθώς και πολλά χρήματα δεν παίρνει και ο έβδομος ξένος της ομάδας είναι.

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη για αντικατάσταση κάποιου. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη γίνει κινήσεις εκτός προγράμματος και προς το παρόν δεν προβλέπεται κάποια άλλη. Οι «πράσινοι» θα δουν πως θα τσουλήσει το πράγμα με τον Μπέικον και μετά από 4-5 παιχνίδια θα αποφασίσουν αν θα κάνουν άλλη κίνηση, όσον αφορά στους ξένους της ομάδας τους.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Όπως όλα δείχνουν το 2022 οι «αιώνιοι» δύσκολα θα αλλάξουν κάτι από την σημερινή τους μορφή, εκτός αν τον Δεκέμβρη τελεσιδικήσει η υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου και η τιμωρία δεν θα είναι βαριά.

Τον διεθνή πάουερ-φόργουορντ τον θέλει και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και για την αξία του και γιατί είναι παίκτης πρώτης κλάσης με ελληνικό διαβατήριο. Και του χρόνου το καλοκαίρι υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό και ο Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό.

Πάντως τον Μήτογλου τον κοιτάνε και 2-3 ξένες ομάδες της Ευρωλίγκας, οπότε όλα τα σενάρια θα είναι πιθανά.

Σε αυτά, που αναφέραμε, περί πιθανών μεταγραφών προσθέστε και το όχι πολύ πιθανό ενδεχόμενο να φύγουν από το ΝΒΑ ο Ντόρσεϊ με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Αν, πάντως, γίνει αυτό και αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν. Και το ενδιαφέρον του κόσμου θα γίνει πολύ μεγαλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments