Lifestyle

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η κρυφή γυναίκα του – Η Στεφανία Γουλιώτη έχει μυστικά

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η κρυφή γυναίκα του – Η Στεφανία Γουλιώτη έχει μυστικά

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η μεγάλη έκπληξη του δημιουργού του Maestro και τα μυστικά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ως Ορέστης που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο Maestro φτάνει στην κορύφωση και πριν δούμε στο 4ο επεισόδιο την συγκλονιστική ιστορία και το μαρτύριο μιας ζωής της Μαρίας Καβογιάννη, έχουμε νέες αφίξεις. Βασικά έχουμε την αποκάλυψη ενός άγνωστου γάμου. Το ήξερες εσύ ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν παντρεμένος; Στους Παξούς, καταφτάνει η σύζυγος. Πάντως η Στεφανία Γουλιώτη που θα την υποδυθεί είχε αποκαλύψει πως κάποια στιγμή η κοινή ιδιοσυγκρασία που είχε μαζί του, την έκανε να σκεφτεί πως θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι και στην αληθινή ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by Stefania Goulioti (@stefaniagoulioti)

Μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου, κάνει την έκπληξη και εμφανίζεται στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Maestro. Είναι ένα από τα δύο πρόσωπα που κάνουν μία guest εμφάνιση για να δώσουν άλλη πνοή στην δημοφιλή σειρά. Και η παρουσία της Στεφανίας Γουλιώτη δεν είναι συμβολική, αλλά ουσιαστική. Στην παρουσίαση της σειράς στα τέλη Σεπτεμβρίου ήταν μάλιστα παρούσα, αλλά o ρόλος της, ήταν μέχρι στιγμής ο μεγάλος γρίφος.

Ένα στοιχείο χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της, μας έδωσε χθες ο Χρήστος Λούλης, ως καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος είπε ότι θα έχει και εκείνος συμμετοχή στην σειρά στα τελευταία επεισόδια, ως φίλος της συζύγου του Χριστόφορου. Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη. Και με το δίκιο της. «Ο Χριστόφορος έχει γυναίκα»;

Η Στεφανία Γουλιώτη είχε κάνει αναρτήσεις από τον Μάιο από τα γυρίσματα, όταν είχε αρχικά ανακοινωθεί πως η σειρά θα ξεκινούσε στα τέλη της προηγούμενης σεζόν. Θα υποδυθεί την πρώην πια σύζυγό του Χριστόφορου, η οποία έχει στον πλευρό της ως νέο σύντροφο τον Χρήστο Λούλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments