Ελλάδα

Πτήση Emirates: Καμία εμπλοκή του Τούρκου “υπόπτου” – Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Πτήση Emirates: Καμία εμπλοκή του Τούρκου “υπόπτου” – Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Η νεότερη ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα αποτελέσματα των ερευνών

Κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτος.

Αυτό αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με το “τρομοκρατικό” θρίλερ που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτη στο Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” που είχε ως συνέπεια να καθηλωθεί μία πτήση της Emirates και να υποχρεωθεί σε επιστροφή άλλη μία συνοδεία F16.

Τούρκος υπήκοος αραβικής καταγωγής ο “ύποπτος”

Αραβικής καταγωγής με τουρκική υποκοότητα είναι ο άνδρας για τον οποίο έστειλε χθες σήμα η CIA θεωρώντας τον ύποπτο και επικίνδυνο για τρομοκρατία και προκαλώντας το απίστευτο θρίλερ που εκτυλίχθηκε χθες με τα δύο αεροπλάνα της Εmirates.

Το απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε χθες με επίκεντρο το Ελ. Βενιζέλος και τις δύο πτήσεις της Emirates τη μία που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για Ντουμπάι και την δεύτερη που είχε ήδη απογειωθεί από την Αθήνα βρισκόταν πάνω απο την Ιταλία και η Γαλλία της απαγόρευσε την είσοδο στο FIR του Παρισιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας διαμένει στην Αθήνα υπό καθεστώς Ασύλου και είχε κάνει αίτημα για να του χορηγηθεί βίζα για να ταξιδέψει στην Αμερική όπου διαμένει η οικογένειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος φίλος του φέρεται να επικοινώνησε είτε με τις αμερικανικές είτε με τις ελληνικές αρχές και να υποστήριξε ότι πρόκειται για τρομοκράτη ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποιες από τις εν λόγω πτήσεις.

Εκτός όλων των άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για προσωπική διαφορά ανάμεσα στο άτομο που υποστήριξε στις αρχές τα περί τρομοκρατικής δράσης και τον άνδρα τον οποίο έψαχναν οι αρχές χθες στα δύο αεροπλάνα της Εmirates αλλά δεν βρήκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments