Lifestyle

Αιμιλία Υψηλάντη: Η ημέρα και ο τόπος που θα γίνει η κηδεία της κόρης της – Κανείς δεν το πιστεύει

Αιμιλία Υψηλάντη: Η ημέρα και ο τόπος που θα γίνει η κηδεία της κόρης της – Κανείς δεν το πιστεύει

Πηγή Φωτογραφίας: TheCaller

Τραγικές στιγμές βιώνει η σπουδαία ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μοναχοκόρη της, Μαρίνα, σε ηλικία 55 ετών.

Τραγικές στιγμές βιώνει η σπουδαία ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μοναχοκόρη της, Μαρίνα, σε ηλικία 55 ετών. Τα αίτια του θανάτου της Μαρίνας Υψηλάντη δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα, στις 12.30, στην Ακράτα.Η Μαρίνα Υψηλάντη φοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών “Γιώργος Θεοδοσιάδης” και λίγο μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Κατά καιρούς, συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις ενώ εργάστηκε και σε παιδικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Η στενή σχέση της Αιμιλίας Υψηλάντη με την κόρη της

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει για τον έναν γάμο που έκανε: “Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη”.

“Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί”.

Σε άλλη συνέντευξή της με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση η “Κυρία Κλάιν”, που ανέβηκε στο θέατρ “Αργώ”, ένα έργο που βασίζεται στη βιογραφία της ψυχαναλύτριας Μέλανι Κλάιν, και διερευνά τη σχέση μητέρας-κόρης, η ίδια είχε δηλωσει: “Η σχέση με την κόρη μου, επειδή είχα χωρίσει και ζούσαμε οι δύο μας, είναι μία σχέση φοβερής εξάρτησης. Και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το λύσουμε γιατί πια έχουμε μεγαλώσει. Μπορεί να με κάνει οποιαδήποτε στιγμή ό,τι θέλει. Δεν ξέρω κι εμείς όμως πόσο θέλουμε να απεξαρτηθούμε από τα παιδιά μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments