Διεθνή

Έλον Μασκ: Ξεκίνησε δημοσκόπηση στο Twitter για την “επιστροφή” Τραμπ

Έλον Μασκ: Ξεκίνησε δημοσκόπηση στο Twitter για την “επιστροφή” Τραμπ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Μασκ, είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο ότι θα ακυρώσει την απαγόρευση του Twitter στον Τραμπ, ο λογαριασμός του οποίου ανεστάλη μετά την περσινή επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Ο Έλον Μασκ ξεκίνησε μια δημοσκόπηση στο Twitter αργά την Παρασκευή ζητώντας από τους ακολούθους να ψηφίσουν εάν θα αποκατασταθεί ο λογαριασμός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην πλατφόρμα, με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν ότι περίπου το 60% ψήφισε ναι.

«Vox Populi, Vox Dei», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, μια λατινική φράση που σημαίνει χονδρικά ότι σημαίνει «η φωνή του λαού είναι η φωνή του Θεού». Η κάλπη ήταν ανοιχτή για 24 ώρες.

Ο Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, δήλωσε τον Μάιο ότι θα ακυρώσει την απαγόρευση του Twitter στον Τραμπ, ο λογαριασμός του οποίου ανεστάλη μετά την περσινή επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Ο Μασκ είπε νωρίτερα την ίδια μέρα ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί απόφαση για την επαναφορά του λογαριασμού του Τραμπ και ότι το Twitter είχε επαναφέρει ορισμένους αμφιλεγόμενους λογαριασμούς που είχαν απαγορευτεί ή ανασταλεί, συμπεριλαμβανομένου του σατιρικού ιστότοπου Babylon Bee και της κωμικής Kathy Griffin.

Η απόφαση του Μασκ να ζητήσει από τους χρήστες του Twitter καθοδήγηση σχετικά με το ποιος θα πρέπει να είναι στην πλατφόρμα αποτελεί μέρος μιας τεράστιας αναδιάρθρωσης της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων μαζικών  απολύσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments