Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τρίβει τα χέρια του ο Λουτσέσκου – Οι επιστροφές τα αλλάζουν όλα

ΠΑΟΚ: Τρίβει τα χέρια του ο Λουτσέσκου – Οι επιστροφές τα αλλάζουν όλα
Ας μην ξεχνάμε ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου, ο Δικέφαλος μετρά τρεις αναμετρήσεις μέσα σε αυτό τον μήνα και άλλες οκτώ μέσα στον Ιανουάριο, εφόσον η ομάδα κάνει το αυτονόητο (πρόκριση επί της Καλαμάτας) και συνεχίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Η περίοδος διακοπής ελέω Μουντιάλ συνιστά ευκαιρία ανασύνταξης για κάθε ομάδα και φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτό τον κανόνα. ΠΑΟΚ:Η περίοδος διακοπής ελέω Μουντιάλ συνιστά ευκαιρία ανασύνταξης για κάθε ομάδα και φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτό τον κανόνα.

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θέλουν να διορθώσουν αδυναμίες που καταγράφηκαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη ομοιογένειας και συνοχής, όμως, στο δεκαήμερο που η ομάδα θα βρίσκεται στην Κύπρο και στο υπόλοιπο διάστημα προπονήσεων, θα επιδιωχθεί και κάτι ακόμη: να μηδενιστούν οι περιπτώσεις των τραυματιών έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μπει πάνοπλος στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ας μην ξεχνάμε ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου, ο Δικέφαλος μετρά τρεις αναμετρήσεις μέσα σε αυτό τον μήνα και άλλες οκτώ μέσα στον Ιανουάριο, εφόσον η ομάδα κάνει το αυτονόητο (πρόκριση επί της Καλαμάτας) και συνεχίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να έχει ο Λουτσέσκου στην διάθεσή του και 3+1 ένας ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Νάρεϊ, Τσούση και Λύρατζη, αλλά και τον Μιχαηλίδη που μετά τα πρώτα ματς με τον ΠΑΟΚ Β θα ταξιδέψει στην Κύπρο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της πρώτης ομάδας.

Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θα κάνουν μία πρώτη καταγραφή του σημείου αποθεραπείας στο οποίο βρίσκονται οι παραπάνω παίκτες το απόγευμα της Πέμπτης στην πρώτη προπόνηση μετά τις διακοπές και θα καθορίσουν το τελικό πρόγραμμα δουλειάς. Ο Μιχαηλίδης θα συμμετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, Νάρεϊ, Τσαούσης και Λύρατζης θα δουλεύουν παράλληλα και το τιμ του Λουτσέσκου ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για το πώς προχωρά η προετοιμασία τους. Με βάση τα δεδομένα πριν την διακοπή, Νάρεϊ (είχε θλάση στον προσαγωγό) και Τσαούσης (κάκωση στο δεξί γόνατο) ήταν πιο κοντά στην επιστροφή στην ομαδική δουλειά γιατί είχαν βγει στο9 γήπεδο.

Ο Λύρατζης (θλάση στον προσαγωγό) ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω γιατί πριν τις διακοπές δούλευε ακόμη σε γυμναστήριο και με δεδομένο ότι μιλάμε για μυικό προσαγωγό, κανείς δεν θα βιαστεί αν δεν είναι απολύτως έτοιμος ο Καβαλιώτης μπακ: Όπως σημειώσαμε, στόχος είναι η ομάδα να είναι πάνοπλη όταν θα έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments