Ζώδια

H Σελήνη στον Τοξότη ήρθε και φέρνει έρωτα, τύχη κι ευκαιρίες

H Σελήνη στον Τοξότη ήρθε και φέρνει έρωτα, τύχη κι ευκαιρίες

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour

Δείτε τα 3 υπερτυχερά ζώδια της νέας αυτής όψης

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι εδώ και φέρνει ευχάριστες αλλαγές, πολλή αγάπη και χρήμα.Η νέα Σελήνη φιλοξενείται στις 24 Νοεμβρίου και ώρα 00:57 από το ζώδιο που χαρακτηρίζεται για την ενέργεια, τη φιλελεύθερη διάθεση, την αγάπη στην περιπέτεια και την αισιοδοξία που δεν τα βάζει ποτέ κάτω. Σας θυμίζει κάποιον; Πολύ σωστά, τον Τοξότη!

Αυτό από μόνο του χαρίζει μια αύρα θετικότητας για τα ζώδια τα οποία θα επηρεάσει αλλά κι εκείνους που έχουν ωροσκόπο σε αυτά. Και κάπως έτσι, ένα παλιό κεφάλαιο θα σφραγιστεί, αλλά ένα φρέσκο και ολοκαίνουργιο θα ανοίξει κλείνοντας το μάτι ευχάριστα αφού ατυχείς συγκυρίες και πλανητικές συνθήκες θα απουσιάζουν.

Ποια είναι τα ζώδια που θα δουν την τύχη να τους χαμογελά;

Τοξότης

Ως οικοδεσπότης θα επιβραβευτείς και με το παραπάνω. Ο ενθουσιασμός σου θα σε κινητοποιήσει να εξερευνήσεις κάθε σπιθαμή των νέων προοπτικών που ανοίγονται μπροστά σου.

Προσωπική ζωή, σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στα καλύτερά τους, ωστόσο θα πρέπει με σύνεση να επιλέξεις τις σωστές πόρτες για να ανοίξεις.

Φίλτραρε τις ενέργειές σου από την ορμή των συναισθημάτων σου ώστε να αποφύγεις τον αρνητικό τους αντίκτυπο. Ταλέντα, ικανότητες και χαμόγελο ετοιμαστείτε! Τοξότης is back!

Ιχθύες

Η επαγγελματική ζωή σου θα βρεθεί στο επίκεντρο με ευκαιρίες να ξεδιπλώνονται μπροστά σου η μία μετά την άλλη.

Στροφή στην καριέρα ή αναρρίχηση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και επιβράβευση για τη σκληρή σου δουλειά. Η ανάλαφρη διάθεση αισιοδοξίας μπορεί να σε οδηγήσει στην επιπόλαιη χαλαρότητα, αλλά και άσκοπες κινήσεις, οι οποίες δε θα φέρουν λύση σε παλιά προβλήματα, γι’ αυτό μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις σου.

Ταύρος

Οι προσδοκίες σου θα εκτοξευτούν, αφού η Σελήνη αυτή φαίνεται πως θα σε οπλίσει με όλα τα εφόδια να αγγίξεις τους στόχους σου. Όμως, θα πρέπει να πατάς γερά στο έδαφος και να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο.

Στα οικονομικά καλό θα ήταν να αποφύγεις μεγάλα ανοίγματα ακόμα κι αν βρεθείς με περισσότερη άνεση, ενώ στα ερωτικά σου κάτι καινούργιο ετοιμάζεται να σε επισκεφτεί, με μεγάλο κίνδυνο να σκάσει η βόμβα αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments