Αθλητισμός

Τον “έκοψε” η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός! Ο Μίτσελ θέλει τον ανταγωνιστή του Άλβες στη Βραζιλία

Τον “έκοψε” η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός! Ο Μίτσελ θέλει τον ανταγωνιστή του Άλβες στη Βραζιλία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Όνομα έκπληξη στην ερυθρόλευκη λίστα για Γενάρη, ποιον διώχνει! Ποιός είναι ο δεξιός μπακ για τον οποίο «ψάχνεται» η ομάδα του Πειραιά.

Όνομα έκπληξη στην ερυθρόλευκη λίστα για Γενάρη, ποιον διώχνει! Ποιός είναι ο δεξιός μπακ για τον οποίο «ψάχνεται» η ομάδα του Πειραιά. Πότε ενδαφέρθηκε η Ένωση και γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση.

Ολυμπιακός: Παρότι το καλοκαίρι έγιναν ηχηρές κινήσεις, δεν καλύφθηκαν κάποια σημαντικά κενά στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Η πορεία του, δε, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, προβλημάτισε, αφού η ομάδα του Πειραιά είναι 4η με 25 βαθμούς και στο -12 από την κορυφή. Γι’αυτό θεωρείται δεδομένο, ότι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα υπάρξουν αλλάγες στο ρόστερ αλλά και η απαραίτητη ενίσχυση.
Ειδικά στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου αποχώρησε ο Βρσάλικο και (αθόρυβα) ο Λαλά. Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες αλχημείες λόγω της αδυναμίας των «ερυθρόλευκων». Ο Ο Άβιλα δεν έχει τρελάνει τον Μίτσελ, ο οποίος έχει ψηλά στις επιλογές του για αυτήν τη θέση τον Βρουσάι που τον ξέραμε ως εξτρέμ και τον Ανδρούτσο, ο οποίος είχε βρεθεί εκτός πλάνων με Μαρτίνς στην αρχή της χρονιάς.

Η ομάδα του Πειραιά, λοιπόν, αναζητεί μία βασική λύση! Το όνομα που “παίζει” πολύ δυνατά είναι αυτό του Μαρσέλο Ρόντινεϊ, ο οποίος μένει ελεύθερος (στα τέλη Δεκεμβρίου) από τη Φλαμένγκο, έχει ήδη ανακοινώσει το «αντίο» του και οι μεγαλύτερες ομάδες στην πατρίδα του, όπως η Μποταφόγκο, η Ατλέτικο Μινέιρο, η Γκρέμιο και η Σάο Πάολο τον έχουν πλησιάσει για να τον πάρουν.

Μάλιστα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν, ότι έχει προτάσεις από ομάδες και του MLS της Αμερικής. O 30χρονος αμυντικός, ο οποίος βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά κόπηκε γιατί ο Τίτε έδωσε την ευκαιρία στον Ντάνι Άλβες να παίξει στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν, ότι η περίπτωσή του εξετάζεται, αν και υπάρχουν και αναφορές που εμφανίζουν τον Μίτσελ θετικό για την απόκτησή του και μάλιστα «υποψήφιο» για να ταξιδέψει με την αποστολή στην Ισπανία.

Ο Ροντινέι το 2022 έχει αγωνιστεί σε 46 ματς, έχοντας 6 ασίστ με τη Φλαμένγκο, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε φέτος το Κύπελλο Βραζιλιάς, ενώ μετρά με την ίδια ομάδα ένα πρωτάθλημα (2019) και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες (2018-2019, 2021-2022)

Πάντως το όνομα του ποδοσφαιριστή έχει ακουστεί ξανά σε ρεπορτάζ που αφορούν ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2021, βραζιλιανικά ΜΜΕ ανέφεραν, ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε στον δεξιό μπακ, αλλά δεν τον ικανοποίησε οικονομικά, γι’ αυτό και δεν έφτασε κάποια επίσημη πρoσφορά στη Φλαμένγκο, η οποία δεν ήταν αρνητική στην παραχώρησή του, με το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο. Από την Ένωση όμως, προκειμένου να «μαζέψουν» επικοινωνιακά το θέμα, τόνιζαν η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια επιλογή που εξετάστηκε, αλλά «κόπηκε», χωρίς να έχει να κάνει με το οικονομικό θέμα.
Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments