Αθλητισμός

Μπακ από το Μουντιάλ για Ολυμπιακό – Σκληρά παζάρια ΠΑΟΚ με Μαρτίνς – Ανατροπή με τον… φευγάτο!

Μπακ από το Μουντιάλ για Ολυμπιακό – Σκληρά παζάρια ΠΑΟΚ με Μαρτίνς – Ανατροπή με τον… φευγάτο!
Πόσους παίκτες θα πάρει ο Δικέφαλος, σε ποιες θέσεις, με ποια κριτήρια!

Πόσους παίκτες θα πάρει ο Δικέφαλος, σε ποιες θέσεις, με ποια κριτήρια! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι Θεσσαλονικείς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δίνει έξτρα πληροφορίες για τον Κέβιν Αλβάρες που… συγκινεί τον Μίτσελ, αν και γράφτηκε για τους “ασπρόμαυρους”.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πόσες μεταγραφές θα κάνει ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη; Γιατί το ότι είναι…δεξιός διασώζει τον Κάργα; Που βρίσκεται η υπόθεση Φάμπιο Μαρτίνς και σε τι μοιάζει με του Νάρει;
Πως θα μπορούσε ο Κέβιν Αλβάρες να “συγκινήσει” τον Μίτσελ και να “παίξει” για Ολυμπιακό;

Στον “Ευαγγελιστή” οι απαντήσεις

ΠΑΟΚ: ο… κύβος ερρίφθη,  δυο μεταγραφές θα κάνει τον Γενάρη κι αυτές θα είναι μπροστά. Ψάχνουν για ποιοτικές επιλογές, ανεξάρτητα από ηλικιακά κριτήρια. Στο θέμα του Φαμπιο Μαρτίνς, πέρα απο το τι λέγεται στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στην φάση της…ζόρικης διαπραγμάτευσης (θυμάστε τι είχε γίνει με τα παζάρια της υπόθεσης Νάρει, ένα παρόμοιο πράγμα). Ο Βραζιλιανοπορτογάλος ξεκίνησε από το 1,2 εκατ. τον χρόνο και δεν πέφτει κάτω από το 1, με τον Μπότο να προσπαθεί να τον κλείσει στα 700 με 800 συν μπόνους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΑΛΒΑΡΕΣ: σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Μίτσελ θέλει βασικό δεξιό μπακ στον Ολυμπιακό αφού δεν καλύπτεται με τον Άβιλα. Σύμφωνα με προ 3ημερου δημοσίευμα στο Μεξικό, ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις 4 ευρωπαϊκές ομάδες (μαζί με Φεγενορντ/Αιντχόφεν/Πόρτο) που ενδιαφέρονται για τον 23χρονο Μουντιαλικό (είναι στην 26μελη αποστολή του Μεξικό) δεξιό μπακ της πρωταθλήτριας Πατσούκα, με τα 6.000.000 χρηματιστηριακή αξία. Τι λέει η ψαγμένη πιάτσα αgents; Δεν υπάρχει θέμα ΠΑΟΚ και πως το μοναδικό ελληνικό κλαμπ που θα μπορούσε τώρα να “ασχοληθεί” με την περίπτωση του  Κέβιν Αλβάρες (τον οποίο θέλουν να “σπρώξουν” στην Ευρώπη οι Μεξικάνοι) είναι ο Ολυμπιακός. Παρεμπιπτόντως ο Μίτσελ είχε δουλέψει για ένα χρόνο στο Μεξικό, την σεζόν 2019-20 στην Πούμας, τότε που ο πιτσιρικάς Αλβάρες ξεκινούσε στην πρώτη ομάδα της Πατσούκα.
Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments