Lifestyle

Asia Express: Η Μαρία και η Κολέτσα είναι το ζευγάρι που θα συμμετέχει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον τελικό

Asia Express: Η Μαρία και η Κολέτσα είναι το ζευγάρι που θα συμμετέχει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον τελικό

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter - @AsiaExpress_GR

Asia Express: Ένα λάθος ως προς την κατεύθυνση που έκανε η Μαρία προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Γιάννη Αϊβάζη και του Λευτέρη.

Απευθείας στην εβδομάδα τελικού του Asia Express προκρίθηκαν οι Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis. Αυτή η εβδομάδα το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star μπορεί να μην έκρυβε αποχώρηση, ωστόσο ήταν γεμάτη δοκιμασίες τις οποίες έπρεπε να περάσουν επιτυχώς οι παίκτες, για να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο.

Το εισιτήριο για μια θέση στην τελική φάση του ταξιδιωτικού παιχνιδιού, διεκδίκησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis. Τόσο τα κορίτσια, όσο και τα αγόρια, συγκέντρωσαν 18 τυχερά κοκοράκια, οπότε το αποτέλεσμα έκρινε ο χρόνος που χρειάστηκαν για να τερματίσουν.

Η δυάδα που πήρε την απευθείας πρόκριση στην εβδομάδα τελικού ήταν η Χριστίνα με τη Μαρία, οι οποίες στο άκουσμα το ονόματός τους, ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς. Η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να λάβει καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της που φέτος τα γιόρτασε στην Ταϊλάνδη. Ενώ άκρως συγκινητική ήταν και η στιγμή που οι συμπαίκτες της ένωσαν τις φωνές τους, για να της τραγουδήσουν το γενέθλιο τραγούδι.

Η Μαρία μάλιστα «κοντραρίστηκε» με τον Βασάλο και για το έπαθλο αξίας 2.500.

Η Χριστίνα Κολέτσα για λόγους υγείας, έλειπε από το πλευρό της Μαρίας, γι’ αυτό αποφασίστηκε το αντίπαλο ζευγάρι να το εκπροσωπήσει μόνο ο Κωνσταντίνος.

Η δοκιμασία με άρωμα MasterChef, ζητούσε από τους διαγωνιζόμενους να αντιγράψουν ένα πιάτο με βασικό συστατικό τον κροκόδειλο, αφού προηγουμένως είχαν πάρει τις κατάλληλες οδηγίες από τη δημιουργό του και αυθεντία στην Ασιατική κουζίνα.Τελικά η κριτική επιτροπή ψήφισε ως καλύτερο το πιάτο της Μαρίας, η οποία και αφιέρωσε τη νίκη της στην παρτενέρ της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments