Lifestyle

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τους «Μπαμπάδες με ρούμι»: «Είναι έργο που οδεύει να γίνει κλασσικό»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τους «Μπαμπάδες με ρούμι»: «Είναι έργο που οδεύει να γίνει κλασσικό»

Πηγή Φωτογραφίας: Asisters.gr

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τους «Μπαμπάδες με ρούμι»: «Ολόκληρος ο θίασος έχει τις καλύτερες σχέσεις και φροντίζουμε ό ένας τον άλλον».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συνάντησε την Ελένη και μίλησαν για την φετινή θεατρική επιτυχία «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη όπου πρωταγωνιστεί. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συμμετέχει στην κωμωδία «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

«Οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών είναι γνωστές φυσιογνωμίες της ζωής» σχολίασε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της παράστασης.

Για την θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» εκτίμησε ο πρωταγωνιστής ότι είναι από τα καλύτερα έργα των Ρέππα-Παπαθανασίου.

«Είναι έργο που οδεύει να γίνει κλασσικό, να παίζεται όλα τα χρόνια και να αρέσει σε όλες τις ηλικίες» υπογράμμισε για την κωμωδία.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Chatzipanagiotis (@christos_chatzipanagiotis)

Ο ηθοποιός μιλώντας στην Ελένη περιέγραψε τις σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί με τα μέλη του θιάσου της θεατρικής παράστασης: «Ολόκληρος ο θίασος έχει τις καλύτερες σχέσεις και φροντίζουμε ό ένας τον άλλον».

«Οι φίλοι μου με κάνουν να γελάω εμένα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Στην προσωπική του ζωή ανέφερε ότι ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο και παραδέχθηκε ότι είναι πολύ ωραία να είσαι ερωτευμένος και τόνισε καταλήγοντας ότι είναι «σημαντικό να ζούμε το τώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments