Αθλητισμός

Ο Ροντινέι μέσα στις επόμενες ημέρες έρχεται στο λιμάνι

Ο Ροντινέι μέσα στις επόμενες ημέρες έρχεται στο λιμάνι

Πηγή Φωτογραφίας: Thrylos24

Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα στα ρεπορτάζ τους για τον Ροντινέι, τονίζουν ότι ο συμπατριώτης τους απέρριψε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους για χάρη του Ολυμπιακού

Ετοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό είναι ο Ροντινέι, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 30χρονος ακραίος αμυντικός, ο οποίος κάνει διακοπές στις ΗΠΑ, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το ESPN, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ με τους πρωταθλητές θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τον Λατινοαμερικάνο άσο να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, ενόψει του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν.

Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα στα ρεπορτάζ τους για τον Ροντινέι, τονίζουν ότι ο συμπατριώτης τους απέρριψε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους για χάρη του Ολυμπιακού. Μόντσα, Ρίβερ Πλέτι, Αλ Ταβόν, Αλ Ουάντα, Σάρλοτ, Μπαία, Κρουζέιρο, Ατλέτικο Μινέιρο, Μποταφόγκο, Βάσκο Ντα Γκάμα, Σάντος, Ιντερνασιοναλ και Γκρέμιο ενδιαφέρθηκαν για τον έμπειρο άσο, αλλά ο Λατινοαμερικάνος προτίμησε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα του ESPN:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments