Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να κλείσει ο κύκλος με την καθημερινή εκπομπή»

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να κλείσει ο κύκλος με την καθημερινή εκπομπή»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

"Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει ο κύκλος αυτός άνετα, αυτό νιώθω και ο κόσμος μπορεί", εξομολογείται ο Νίκος Μουτσινάς.

Καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτεραιότητες που έχει στη ζωή του αυτή την περίοδο, αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

«Η προτεραιότητά μου είμαι πλέον εγώ. Εγώ είμαι καλά όταν κάνω πράγματα για τα οποία δεν ντρέπομαι, πράγματα για τα οποία δεν στενοχωριέμαι, πράγματα τα οποία με γεμίζουν», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και αποκάλυψε για το Καλό Μεσημεράκι:

«Δεν έχω σκεφτεί τι θέλω να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό. Δηλαδή, το κάθε μέρα θα ήθελα να το σταματήσω, είμαι εντάξει από το καθημερινό δώσιμο. Τώρα θέλω λίγο να μαζέψω.

Με την κορώνα δώσαμε πολλή ενέργεια. Το είχα πολύ στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι και θέλει να του ανεβάσουμε την ενέργεια.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει ο κύκλος αυτός άνετα, αυτό νιώθω και ο κόσμος μπορεί. Το κάθε μέρα δεν κάνει στο τέλος καλό. Θα ήθελα ο καθένας να πάρει λίγο τον χρόνο του. Και ο κόσμος από εμένα και εγώ από την τηλεόραση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments