Ζώδια

Ζώδια 8 Δεκεμβρίου 2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 8 Δεκεμβρίου 2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια 8 Δεκεμβρίου 2022: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Κριός: Η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε μία διαρκή ένταση και θα πρέπει να προσέξετε πολύ πριν ξεστομίσετε κάποια πράγματα που θα έχετε καιρό για κάποιους ανθρώπους μέσα στο μυαλό σας. Έκτος φυσικά εάν θέλετε και χρειάζεστε αυτή τη στιγμή να σπάσετε δεσμούς προς ίδιον όφελος. Επίσης προσοχή πρέπει να δείξετε και με τους συγγενείς τους κοντινούς για παρεξηγήσεις αλλά και πολλή προσοχή με την οδήγηση. Η αντίθεση Αφροδίτη Άρη ενισχύει επίσης παραπάνω το αρνητικό κλίμα και στις πωλήσεις ή το εμπόριο αλλά και στις διαδικτυακές ή ακόμα και στις διάσωσης συναντήσεις σας.

Ταύρος: Οι Ταύροι θα έχετε λίγη ακόμα ταλαιπωρία αυτό το διάστημα και θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα! Αυτό που σας θα σας απασχολήσει έντονα είναι τα ξαφνικά έξοδα αλλά και τα περιορισμένα έσοδα που έχετε μέσα από την εργασία σας και γενικότερα τις αλλαγές που συντελούνται μέσα στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή. Κάτι άλλο που θα πρέπει επίσης να προσέξετε είναι τις υπερβολές στο φαγητό και τώρα θα είναι μία περίοδος που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο για να μην πάρετε έξτρα κιλά. Άρης και Αφροδίτη ενεργοποιούν τα έσοδα αλλά και τα έξοδα.

Δίδυμος: Η πανσέληνος αυτή θα έρχεται να σας ταράξει οποιαδήποτε είδους σχέσεις έχετε. Θα κάνετε μεγάλες αλλαγές διότι θα απογοητευτείτε από την τάση πολλών ατόμων στη ζωή σας. Γι’ αυτό δε θα’ναι μόνο μέσα από τις συνεργασίες ή από τις φιλίες σας, θα είναι κι από τον ερωτικό σας σύντροφο ή τον αγαπημένο σας. Άρα προβλέπονται αλλαγές και εκ νέου αυτοπροσδιορισμός εαυτού και αναγκών για εσάς. Για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται και μία νέα γνωριμία η οποία όμως θα ξεκινήσει με κάποια μορφή κόντρας και με πολύ σασπένς φυσικά.

Καρκίνος: Εσείς οι καρκίνοι θα πρέπει να προσέξετε τα πάθη που έχετε μοιραία μεν αυτοκαταστροφικά δε. Και αυτό θα είναι κάτι αρκετά δύσκολο γιατί είναι μία εποχή αυτή για σας τα Χριστούγεννα που νιώθετε πάντα περισσότερο ευάλωτοι. Κάποιοι ήδη έχετε χωρίσει και σας λείπει ο σύντροφος σας, κάποιοι δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα οικογένεια και νιώθετε μεγαλύτερη ανάγκη την περίοδο αυτή τη δημιουργία της. Γενικότερα η Πανσέληνος αυτή, ρίχνει την ψυχολογία σας και πρέπει να αποφύγετε λάθη, ή και περιττές, άσκοπες ή επιπόλαιες διαφυγές!

Λέων: Εσείς τώρα είστε από τα αγαπημένα παιδιά πάντα της παρέα σας και θέλετε να είστε ευχάριστοι και να διατηρείται ένα καλό κλίμα μέσα στις παρέες. Πόσο μάλλον αυτή την εποχή που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και που δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να χαλάσετε την ηρεμία και την αρμονία στη ζωή σας. Η πανσέληνος αυτή δημιουργεί ένα κλίμα το οποίο σας φορτίζει παραπάνω και σας αποκαλύπτει ταυτόχρονα τις κακές συμπεριφορές και κρυφές σκέψεις κάποιων ανθρώπων που τους θεωρούσατε φίλους σας. Εάν λοιπόν θέλετε να εξακολουθήσετε να είστε τα καλά παιδιά του ζωδιακού ίσως να πρέπει να ρίξετε και κάτι πίσω απ’ την πλάτη σας μέχρι να περάσουν γιορτές.

Παρθένος: Τέτοιες μέρες εσείς νιώθετε ότι δεύτερη οικογένεια σας είναι τα άτομα που βρίσκονται μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σας. Δεν είναι τυχαίο που το ζώδιό σας πολλές πρώτα στολίζει με χριστουγεννιάτικα στολίδια το γραφείο και μετά το σπίτι σας. Η Πανσέληνος ξεσκεπάζει και αποκαλύπτει κακές συμπεριφορές ανθρώπων που βρίσκονται πολύ καιρό δίπλα σας και συνεργάζονται μαζί σας, ίσως να νιώσετε ότι ένα άτομο το οποίο το θεωρούσατε μέσα σε εισαγωγικά οικογένειά σας πρόδωσε . Εντωμεταξύ είστε από τους δυνατούς αλλά και ήρεμους παίκτες και θα απογοητευτείτε αρκετά αλλά θα προσπαθήσετε να το κρύψετε. Αφήστε να περάσουν αυτές οι μέρες και κινηθείτε αργότερα.

Ζυγός: Για εσάς τους ζυγούς ίσως τώρα να αποκαλυφθεί ένα γεγονός που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μίας μετακόμισης. Ένα ξαφνικό και απρόοπτο ταξίδι μπορεί να προκύψει που μπορεί να συνδυάζεται με ένα γεγονός που έχει να κάνει με την μόνιμη μέχρι πρότινος κατοικία σας ή με κάποια νομική υπόθεση. Θέματα μπορεί να προκύψουν επίσης και επικοινωνιακά λάθη και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα μέσα στην καθημερινότητα και εργασία. Οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε γιατί καμιά φορά ο λόγος μας προδίδει αυτό που κρατάμε κρυφά μέσα στις σκέψεις μας.

Σκορπιός: Με την πανσέληνο αυτή θα σας αποκαλυφθούν θέματα που θα σας δημιουργήσουν νέες φοβίες όσον αφορά το άμεσο μέλλον σας και τα θέματα αυτά θα αφορούν οικονομικές ανασφάλειες κυρίως. Επίσης τώρα μπορεί να ασχοληθείτε θέλοντας και μη με ζητήματα κληρονομικά, με εφορία ή ακόμα και με ληξιπρόθεσμα δάνεια. Αυτό που θα πρέπει να φροντίσετε πέρα από τα οικονομικά σας είναι το άγχος που θα σας καταβάλει. Κράτησε στο μυαλό σας ότι τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας.

Τοξότης: Πόσοι Τοξότες αυτές της ημέρες έχετε διαπληκτιστεί ήδη και τσακωθεί είτε με το αφεντικό σας είτε με κάποιο συνεργάτη σας είτε με τους συναδέλφους σας ή ακόμα και με τον καλύτερό σας φίλο. Και δυστυχώς οι αποκαλύψεις δεν θα έχουν τελειωμό αγαπημένα παιδιά του Δία. Όμως η διαφορά με αυτή την πανσέληνο είναι ότι θα αγγίξει τα λεπτά σημεία της συναισθηματικής σας ζωής. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιδείξετε περίσσεια προσοχή και να ρίξετε τους τόνους γιατί εδώ μιλάμε για ένα σημαντικό ερωτικό δεσμό που έχετε στη ζωή σας και που δεν θέλετε με τίποτα να φτάσετε σε σημείο να κάνετε ξεχωριστά χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Αιγόκερως: Το μότο της πανσελήνου αυτής για εσάς τους Αιγόκερους θα ήταν « Υγεία πάνω απ’ όλα». Δυστυχώς ο Άρη στους δίδυμους με την μακρόμινη παραμονή του στο ζώδιο αυτό έχει ενεργοποιήσει την κακή τύχη που λειτουργεί μέσα στην καθημερινότητα για εσάς τους Αιγόκερους. Ο έκτος οίκος θεωρείτε Ο οίκος της κακής τύχης και όσο ο Άρης θα είναι ανάδρομος που ευτυχώς θα είναι μέχρι τις 12 Ιανουαρίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Φροντίστε την διατροφή σας την άσκηση σας και αφού οπλιστείτε με ηρεμία μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου ως που θα τελειώσει αυτή η δύσκολη όψη που βιώνουν όλοι οι Αιγόκεροι.

Υδροχόος: Όχι και τόσο άσχημη πανσέληνος για σας τους Υδροχόους. Εδώ μπορεί αναπάντεχα να σκάσουν κεραυνοβολεί έρωτες αλλά και αναπάντεχα σοκαρίστηκα γεγονότα που αφορούν έναν έρωτα που ήδη διαθέτετε. Είναι ένα διάστημα αρκετά ηλεκτρικό το οποίο όμως σας ταιριάζει μιας κι εσείς είστε κατεξοχήν το ζώδιο που ηλεκτρίζει τα πάντα με το πέρασμα του. Κατά τ’άλλα σας έχει μείνει η ουρά του γαϊδάρου (των προβλημάτων που σας δημιούργησε η μεγάλη παραμονή του Κρόνου στο ζώδιό σας) Και θεωρητικά είμαι σίγουρη ότι ήδη έχετε αισθανθεί ότι φεύγουν πολλά βάρη από πάνω σας πλέον.

Ιχθύες: Μία ομολογούμενη δύσκολη πανσέληνος για εσάς τους ιχθύες μιας και ανέρχεται στα Μεταβλητά που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό με την μεγάλη παραμονή του Άρη στους δίδυμους. Εσάς κυρίως σας προβληματίζει το οικογενειακό περιβάλλον και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και ήπιους τόνους για να μη δημιουργηθούν καυγάδες μετά από αποκαλύψεις που θα λάβουν χώρα μέσα στο σπίτι. Επίσης ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την ασφάλεια του σπιτιού σας . Για παράδειγμα να μην ξεχάσετε κάποια κλειδιά πάνω στην πόρτα διότι οι καιροί δεν σας ευνοούν και κινδυνεύετε για τυχόν διαρρήξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments