Lifestyle

Χώρισαν οριστικά ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά

Χώρισαν οριστικά ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν, μετά από 5,5 χρόνια κοινής ζωής.

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν μετά από αρκετά χρόνια ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά σύμφωνα με το Πρωινό μας και τον Νίκο Γεωργιάδη.Έπειτα από 5,5 χρόνια κοινής ζωής ο Τζώνη Καλημέρης κι η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι.

Οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν επαφές καθώς τρέφουν αγάπη ο ένας τον άλλον και φυσικά τους ενώνει η κόρη τους, η μικρή Ada

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο