Διεθνή

Τουρκική Βουλή: Πέταγαν βιβλιάρια με λογαριασμούς στον Σοϊλού

Τουρκική Βουλή: Πέταγαν βιβλιάρια με λογαριασμούς στον Σοϊλού

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Άναψαν τα αίματα για ακόμη μια φορά στην τουρκική Βουλή κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Άναψαν τα αίματα για ακόμη μια φορά στην τουρκική Βουλή κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο Σουλεϊμάν Σοϊλού έκανε λόγο για «μάχη κατά της τρομοκρατίας» που δίνει η Άγκυρα με την αντιπολίτευση να απαντά πως ο ίδιος είχε τραβήξει φωτογραφίες μαζί με κατηγορούμενους για εγκλήματα. Μάλιστα κρατούσαν πανό με τις φωτογραφίες μέσα στην αίθουσα.

Έπειτα ο Τούρκος υπουργός ανέβασε τους τόνους , καθώς στελέχη της αντιπολίτευσης άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως «ψεύτης Σουλεϊμάν».

«Δεν υποκλιθήκαμε στα αδέρφια σας, δεν θα υποκύψουμε ποτέ σε εσάς». Απάντησε ο Σοϊλού, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη της αντιπολίτευσης «παιδιά της Αμερικής» την οποία κατηγόρησε ότι «στηρίζει τους τρομοκράτες του PKK».

«Ολοι ίδιοι είστε. Είστε τα παιδιά της Αμερικής. Θα ηττηθείτε» φώναζε κουνώντας το δάχτυλό όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Αν έχεις μια ειλικρινή ιστορία, κανείς δεν μπορεί να σε αγοράσει, αν δεν έχεις μια ειλικρινή ιστορία, πουλήθηκες για ένα χάμπουργκερ» είπε εμφανώς εκνευρισμένος.

Ακολούθησαν σκηνικά… απείρου κάλους καθώς οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα του CHP ξεκίνησαν να πετάνε προς το μέρος του βιβλιάρια με λογαριασμούς, με τον Σουλεϊμάν Σοϊλού να συνεχίζει να ωρύεται.

«Δεν λέω (να είναι τυφλή η αντιπολίτευση), μην είσαι τυφλός, τουλάχιστον νιώσε τι έχει γίνει στη χώρα. Η καρδιά σου είναι τυφλή. Ακόμα κι αν σκάσεις ή ραγίσεις, θα είμαστε δέντρα θα είμαστε χώμα, θα είμαστε νερό, θα ξαναέρθουμε σε αυτή την πατρίδα, αυτόν τον άγιο. Θα υπηρετήσουμε το έθνος» συνέχισε μιλώντας σε πολύ έντονο ύφος.

«Πολεμάμε κάθε είδους τρομοκρατία, δεν αναπνέουμε μέσα, είμαστε έξω και όπου υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση. Θα μπουν στα κρησφύγετα τους. Υποσχεθήκαμε, μπήκαμε στα λημέρια τους και συνεχίζουμε να το κάνουμε Παρουσία της Ιστορικής Συνέλευσης, λέω ως γιος αυτής της χώρας, στα 100 χρόνια της Δημοκρατίας, δεν θα μείνει ούτε ένας τρομοκράτης στα σύνορα της αυτή η χώρα. Ολοι θα πάνε στα βουνά» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments