Τεχνολογία

Twitter: Κοστίζει πιο ακριβά το Twitter Blue για τους χρήστες της Apple

Twitter: Κοστίζει πιο ακριβά το Twitter Blue για τους χρήστες της Apple

Πηγή Φωτογραφίας: OpIndia

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε λανσάρει αρχικά το Twitter Blue στις αρχές Νοεμβρίου πριν το σταματήσει καθώς καταγράφηκαν πολλοί ψεύτικοι λογαριασμοί

Μια ανανεωμένη έκδοση της συνδρομητικής της υπηρεσίας Twitter Blue θα λανσάρει από τη Δευτέρα η Twitter Inc. ωστόσο σε υψηλότερη τιμή για τους χρήστες της Apple, όπως ανέφερε η εταιρεία σε tweet το Σάββατο.

Ο τεχνολογικός γίγαντας της κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να εγγραφούν στην ανανεωμένη υπηρεσία που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να επεξεργάζονται tweets, να ανεβάζουν βίντεο 1080p και να λαμβάνουν επαλήθευση λογαριασμού ανάρτησης με μπλε σημάδι ελέγχου, με κόστος 8 δολάρια το μήνα μέσω του web, αλλά 11 δολάρια το μήνα μέσω Apple iOS.Το Twitter δεν εξήγησε γιατί οι χρήστες της Apple χρεώνονταν περισσότερο από άλλους στο web, αλλά υπήρξαν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι η εταιρεία αναζητούσε τρόπους αντιστάθμισης των τελών που χρεώνονταν στο App Store.

Ο Ίλον Μασκ, ο οποίος εξαγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Νοέμβριο, σε μια σειρά από tweets τον περασμένο μήνα απαριθμούσε διάφορα παράπονα με την Apple, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής 30% που χρεώνει ο κατασκευαστής iPhone στους προγραμματιστές λογισμικού για αγορές εντός εφαρμογής.

Στη συνέχεια είχε κατηγορήσει την Apple ότι απείλησε να αποκλείσει το Twitter από το App store και ότι ο κατασκευαστής των iPhone είχε σταματήσει να διαφημίζεται στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, μετά από μια συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Τιμ Κουκ, έγραψε στο Twitter ότι η παρεξήγηση σχετικά με την κατάργηση του Twitter από το app store της Apple επιλύθηκε.

Τόσο το Twitter όσο και η Apple δεν απάντησαν στο αίτημα του Reuters για σχoλιασμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments