Lifestyle

Φοίβος: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με την Βίσση για να μην στενοχωρήσω την Δέσποινα Βανδή»

Φοίβος: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με την Βίσση για να μην στενοχωρήσω την Δέσποινα Βανδή»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Φοίβος: «Μας είχαν θάψει με την Καίτη - Έλεγαν ότι γράφουμε σαχλοτράγουδα»

Ο Φοίβος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στην πρώτη τηλεοπτική συνάντηση των δυο, όπως ανέφερε εξ αρχής η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους στιχουργούς, συνθέτες και παραγωγούς, του οποίου και οι συνεργασίες είναι τουλάχιστον αξιοζήλευτες και τα τραγούδια του, όσα χρόνια και να περάσουν, παραμένουν διαχρονικά και αγαπημένα του κοινού.

Ο Φοίβος βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της στον ALPHA “Καλύτερα Δε Γίνεται” και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις συνεργασίες του, αλλά και το νέο του βήμα, το “Γεια The Musical” το οποίο και έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στο θέατρο Ριάλτο και φυσικά από εκεί δεν μπορούσε να λείπει και η μοναδική Δέσποινα Βανδή, που το “Γεια” ήταν ένα από τα τραγούδια που συμπλήρωσαν την τεράστια καλλιτεχνική της επιτυχία και ένας από τους πιο εμπορικούς δίσκους στην καριέρα της.

Ο Φοίβος εξ αρχής είπε πώς δεν έχει περάσει ακόμα από “μουσική κλιμακτήριο”, εννοώντας πώς πάντοτε η όρεξη για την μουσική και την δημιουργία νέων project είναι πρωταγωνιστική. Μιλώντας για το παρελθόν, παραδέχτηκε πώς υπήρχαν στιγμές που κοιμόταν στο στούντιο γιατί δούλευε χωρίς να σταματά ποτέ.

“Υπήρχαν στιγμές που κοιμόμουν στο στούντιο στον καναπέ η ακόμα και στο πάτωμα. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και σήμερα, κάποιες φορές. Υπήρχαν μάλιστα και Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές που τις κάναμε στο στούντιο, δουλεύαμε και διασκαδάζαμε μαζί” με την Ναταλία Γερμανού να συμπληρώνει πώς: “Όλο αυτό συνέβαινε πολύ συχνά στα μέσα της δεκαετίας του 1990”.

Στην αρχή, με αφορμή το τραγούδι “Χαμένα” το οποίο και είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά για την Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος αποκάλυψε πώς “Όταν γράφαμε τα τραγούδια με την Καίτη μας έκραζαν και έλεγαν ότι γράφουν σαχλοτράγουδα επειδή ήταν πολύ εμπορικά. Η ιστορία για το “Χαμένα” είναι εντελώς διαφορετική γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το είχα γράψει αρχικά για την Καίτη Γαρμπή. Θα το έδινα στην Άντζελα Δημητρίου. Δεν το είχε πάρει ο Γιάννης ο Ζουλάμης και κάποια στιγμή μετά από καιρό μου λέει: “Αυτό το χασάπικο που είχες γράψει για την Άντζελα, θέλεις να το δώσουμε στην Καιτούλα” Εγώ τότε έλεγα σε όλα ναι, οπότε έτσι και έγινε”

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Άννα Βίσση και γιατί δεν το έκανε ποτέ μέχρι και σήμερα, ο Φοίβος απάντησε χαρακτηριστικά: “Κάποιες φορές είχε πάει ναν γίνει, αλλά δεν συνεργάστηκα ποτέ με την Άννα Βίσση γιατί δεν ήθελα να στενοχωρήσω την Δέσποινα Βανδή. Και όχι μόνο επειδή ήμουν παραγωγός της. Πάνω από όλα ήμασταν φίλοι με την Δέσποινα και ποτέ δεν ήθελα να στενοχωρήσω την φίλη μου…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments