Ζώδια

Ερωτοσκόπιο για Τρίτη 13/12/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο για Τρίτη 13/12/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο για Τρίτη 13/12/2022: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Κριός

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες καινούργιες και καινοτόμες ιδέες. Ίσως να αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας ή την κοινωνική σας δικτύωση. Η μέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, για συζητήσεις και στρατηγικούς σχεδιασμούς σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και για φλερτ που μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ περισσότερο. Κατά τις βραδινές ώρες όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές…

Ταύρος

Μειωμένη είναι η διάθεση σας για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρεί και θα σας πικράνει. Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία…

Δίδυμοι

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι ψυχικά και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Μην αποστασιοποιείστε συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε.

Καρκίνος

Αγάπη, ομορφιά και αρμονία, οι πιο κατάλληλες λέξεις σήμερα! Ωστόσο τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή… Ένα επαγγελματικό ή προσωπικό πρόβλημα σας απασχολεί σοβαρά σήμερα και σας αποσυντονίζει. Συγκεντρωθείτε για να μην δημιουργήσετε και άλλα προβλήματα. Αποφύγετε ανοίγματα και επιθετικές επαγγελματικές κινήσεις! Κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι…

Λέων

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Παρθένος

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η απόφαση που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σας, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

Ζυγός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεων σας.

Σκορπιός

Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Τοξότης

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε.

Αιγόκερως

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

Υδροχόος

Η μέρα μπορεί να φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας, αρκεί να καταφέρετε να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις ημιτελείς υποθέσεις σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από την συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για ερωτικούς και συναισθηματικούς πειραματισμούς! Με στρατηγική προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

Ιχθείς

Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments