Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Συμεωνίδη, υπέγραψε έως το 2026

Παναθηναϊκός: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Συμεωνίδη, υπέγραψε έως το 2026

Πηγή Φωτογραφίας: pao.gr/eurokinissi

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του υπέγραψε το απόγευμα της Τρίτης (13/12) ο 18χρονος μέσος Τάσος Συμεωνίδης.

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του υπέγραψε το απόγευμα της Τρίτης (13/12) ο 18χρονος μέσος Τάσος Συμεωνίδης. Ο νεαρός που είχε βρεθεί και στη 10ημερη μίνι προετοιμασία στην Κύπρο υπέγραψε έως το 2026 και θα είναι μέλος του ρόστερ του Παναθηναϊκού τα επόμενα χρόνια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τάσο Συμεωνίδη. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2020. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου γιατί μέσα από αυτό φαίνεται η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού σε μένα. Είναι η μοναδική ομάδα που το έχει κάνει αυτό για μένα και θέλω να της το ανταποδώσω.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό τόσο ο προπονητής όσο και οι συμπαίκτες μου στην Ακαδημία με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό”, ήταν τα λόγια του Τάσου Συμεωνίδη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments