Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε αμόκ 23χρονος – Έκανε 8 ληστείες σε δύο ώρες

Θεσσαλονίκη: Σε αμόκ 23χρονος – Έκανε 8 ληστείες σε δύο ώρες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σε ληστρικό αμόκ ένας 23χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος λήστευε ότι έβρισκε, μέχρι να συλληφθεί.

Σε ληστρικό αμόκ ένας 23χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος λήστευε ότι έβρισκε, μέχρι να συλληφθεί. Οκτώ ένοπλες ληστείες, μέσα σε διάστημα δύο ωρών, κατηγορείται ότι διέπραξε 23χρονος, χθες το βράδυ, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη τελικά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Μεταξύ άλλων λήστεψε, υπό την απειλή όπλου, φαρμακεία και μίνι μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπως επίσης καταστήματα τυχερών παιγνίων στην ανατολική πλευρά της πόλης, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως έγινε γνωστό, βαρύνεται συνολικά με 11 ένοπλες ληστείες, καθώς εκτός από τις οκτώ παραπάνω προέκυψε η εμπλοκή του σε τρεις ακόμη.

Ο 23χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: policenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.