Lifestyle

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Αντιμετώπισα ρατσισμό λόγω της Εβραϊκής καταγωγής μου»

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Αντιμετώπισα ρατσισμό λόγω της Εβραϊκής καταγωγής μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Μέχρι που παντρεύτηκα δεν είχα μια»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του, στα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, στις «ζαριές» που έριξε και του βγήκαν, ενώ συγκλονιστικά ήταν όσα είπε για τον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο.

Και ενώ σπούδαζε ηλεκτρονικός στα 21 του αποφάσισε να κάνει στροφή στα επαγγελματικά του καθώς πήρε την απόφαση να μπει στο Εθνικό Θέατρο και να ασχοληθεί με την κριτική.

Παρά το «παχύ» λάμδα στην προφορά του έβαλε πείσμα να ξεφορτωθεί το θεσσαλονικιώτικο ιδίωμα και με ορθοφωνία το κατάφερε και μάλιστα σύντομα.

Δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι εκμεταλλευόμενος την εικόνα του. Παρότι όλοι μιλούσαν για την ομορφιά το εκείνος παρέμεινε προσγειωμένος και επικεντρωνόταν στη δουλειά του.

«Έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα γιατί ασχολούνται όλοι μαζί σου.. και έτσι γλίτωσα. Τότε δεν είχα πολλές εμπειρίες, γνώσεις, είχα μία αχαλίνωτη φαντασία. Ήμουν ένας αγωνιστής της ζωής, δεν με ενδιέφερε το ότι ήμουν ωραίος. Ντρεπόμουν όταν με έβλεπα στα περιοδικά».

«Στη ζωή μου ήμουν τυχερός, η τύχη ορίζεται στις ζαριές. Οι ζαριές μου κάτσανε αλλά αγωνιζόμουν παράλληλα».

Επενδυμένο κρεβάτι Helen σε μοντέρνο σχεδιασμό. Συνδυάζει άνεση και υψηλή αισθητική σε γκρι χρώμα – Περιλαμβάνεται η βάση στήριξης στρώματος – Επένδυση συνθετικού / βαμβακερού υφάσματος – Μεγάλη ανθεκτικότητα

Τον μπαμπά του τον έχασε όταν ήταν 15 χρονών ανήμερα των γενεθλίων του. «Έφυγε» από καρκίνο όπως και η αδερφή του στα 60 της.

«15 χρονών έχασα τον μπαμπά μου από καρκίνο στα γενέθλιά μου. Και η αδερφή μου πέθανε από καρκίνο στα 60 της. Ήταν πάρα πολύ οδυνηρό γιατί πονούσε πάρα πολύ. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξεφτιλίζεται, δεν πρέπει να πέφτει και να ρίχνει και τους γύρω του» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments