Lifestyle

Drake: Κατασκεύασε κολιέ με 42 μονόπετρα για όλες τις προτάσεις γάμου που δεν έκανε

Drake: Κατασκεύασε κολιέ με 42 μονόπετρα για όλες τις προτάσεις γάμου που δεν έκανε

Πηγή Φωτογραφίας: The Indian Express

Το εντυπωσιακό κόσμημα έχει τίτλο 'Παλιοί αρραβώνες'.

O Drake έφτιαξε ένα εντυπωσιακό περιδέραιο που αποτελείται από 42 μονόπετρα από όλες τις προτάσεις που ήθελε να κάνει αλλά τελικά δεν έκανε. Ο Καναδός ράπερ που έχει κάνει σχέση με διάσημες γυναίκες, όπως η Rihanna, η Jorja Smith αλλά και πρόσφατα τη Sophie Brussaux που είναι και μητέρα του παιδιού του, πρόσφατα φωτογραφήθηκε σε κατάστημα του οίκου Balenciaga με την OnlyFans star και μοντέλο, Cecilia Rose, με φήμες να τους θέλουν μαζί.

Φαίνεται, όμως, πως πριν από την πρόσφατη σχέση του είχε σκεφτεί τουλάχιστον 42 φορές να κάνει πρόταση γάμου σε μία ή και σε παραπάνω γυναίκες, αφού το περιδέραιο που έφτιαξε περιέχει 42 δαχτυλίδια αρραβώνων και έχει τίτλο ‘Παλιοί αρραβώνες”.

Σύμφωνα με το κοσμηματοπωλείο που δημοσίευσε τη φωτογραφία του ξεχωριστού περιδέραιου στο Instagram, το κόσμημα είναι φτιαγμένο από λευκόχρυσο και έχει διαμάντια 351.38 καρατίων. Το περιδέραιο, αναφέρει το κοσμηματοπωλείο, έχει αυτόν τον τίτλο αναφερόμενος σε όλους τους αρραβώνες που δεν έκανε ο Drake “42 δαχτυλίδια, 351.38 καράτια σε διαμάντια”, ενώ χρειάστηκαν 14 μήνες για να δημιουργηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments