Lifestyle

Γερασιμίδου για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της: «Κοντή, χοντρή, τυπίστα»

Γερασιμίδου για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της: «Κοντή, χοντρή, τυπίστα»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η ηθοποιός αυτοσαρκαζόμενη και με αφορμή ένα κακό σχόλιο που δέχθηκε η κόρη της για τη δική της εμφάνιση, αναφέρει ότι σε παράσταση περιγράφονταν η παρουσία της ως κοντή, χοντρή, τυπίστα.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου μαζί με την οικογένεια της, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσουν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου δεν δίστασαν να… δώσουν, με χιούμορ, την αγαπημένη τους σύζυγο και μητέρα.

Ειδικότερα, η Αγγελική Ξένου τόνισε πως «δεν γίνεται, θα σε δώσω! Το πως κουτσομπολεύει τον κόσμο… «Τα ίδια κάνουν και για μας» μου λέει».

«Πειράζω τις γυναίκες! Άμα βλέπω μια μεγάλη γυναίκα και μου έχει το φουστάνι μέχρι εδώ σκισμένο να της το παίρνει ο αέρας, δεν την κουτσομπολεύω για να την προσβάλλω αλλά της λέω «κυρία, κυρία, το φουστάνι σας σκίστηκε»! Και σε μια άλλη, μια νέα κοπέλα που έσκυψε βγαίνοντας από ένα φαρμακείο, μπορεί και να μην φορούσε τίποτα, δεν ξέρω, φάνηκαν όλα και της λέω «κάτι ξεχάσατε»! Αυτή αμέσως με ρώτησε με χαμόγελο τι, «το βρακάκι σας» της είπα».

«Δεν μπορώ, δεν αντέχω! Θέλω να την πειράξω με χιούμορ» παραδέχθηκε η Ελένη Γερασιμίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments