Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε στο θέατρο μετά από 8 χρόνια και ο Λευτέρης Σουλτάτος την αποκάλεσε Λατζιέρα

Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε στο θέατρο μετά από 8 χρόνια και ο Λευτέρης Σουλτάτος την αποκάλεσε Λατζιέρα

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μετά από 8 χρόνια αποχής από το θέατρο, η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο σανίδι

Μεγάλη μέρα ήταν η χθεσινή (17/12) για την Αθηνά Οικονομάκου. Η 36χρονη ηθοποιός επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι μετά από 8 χρόνια αποχής και είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της.

«Η τρελή του Σάγιο» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Παλλάς με την Αθηνά να έχει ανάμεσα στους θεατές την οικογένειά της, τους κουμπάρους της και πολύ καλούς συναδέλφους. Όλοι, μάλιστα, ανέβασαν Instagram Stories δίνοντας τα «συγχαρητήριά» τους στην ηθοποιό με το… σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου, όμως, να είναι το πιο fun και epic ever!

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η τελευταία θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε η Αθηνά Οικονομάκου ήταν «Το ΚΤΕΛ», τη σεζόν 2013-2014. Μετά, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, θέλησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, την επιστροφή της στο σανίδι περίμενε όλος ο κόσμος του θεάτρου, οι θαυμαστές της, αλλά και οι συγγενείς και φίλοι της με μεγάλη αγωνία. Γι’ αυτό, άλλωστε, ήταν όλοι τους εκεί.

Ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, η μητέρα της, Γεωργία Οικονομάκου, οι κουμπάροι της, Νίκη Παλληκαράκη, Νικόλ Παναγιώτου, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σάγιο» για να τιμήσουν την αγαπημένη τους, Αθηνά.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε Insta Story και το πιο epic σχόλιο για την κουμπάρα του, γράφοντας: «εγώ λαντζιέρα για τη νέα σεζόν, βρήκα», αναφερόμενος φυσικά στον ρόλο της Αθηνάς στη θεατρική παράσταση. Δες αυτό και τα υπόλοιπα stories των φίλων της Οικονομάκου στην gallery.

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

«Μπήκα δυναμικά και με ωραία διάθεση. Υποδύομαι μια λαντζέρισσα, ένα ευαίσθητο πλάσμα, ρομαντική ψυχή. Τη βλέπουμε να ερωτεύεται, αλλά για να ζήσει χρησιμοποιεί άλλους τρόπους. Είναι ένα σύγχρονο έργο με πολλά μηνύματα», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη στις 12/12.

Ενώ τον Οκτώβριο, ως καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η 36χρονη ηθοποιός είχε πει για την επιστροφή της στο σανίδι: «Είμαστε ένας 20μελής θίασος. Είναι ένα κλασικό έργο που έχει πολύ γέλιο. Έχει να κάνει με τον αγώνα της τρελής ενάντια στην μορφή κάθε εξουσίας, που έχει να κάνει πολύ με την επικαιρότητά μας και με τα σημερινά δεδομένα. Στόχος μας είναι ο κόσμος να γελάσει και να περάσει καλά. Θα είναι μια υπερπαραγωγή, ένα υπερθέαμα και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments