Ζώδια

Ζώδια σήμερα 19/12: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα 19/12: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια σήμερα 19/12:

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αρχή μιας περιόδου που θα καθορίσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, η χαλαρότητα των ημερών δημιουργεί ευκαιρίες ανέλιξης και αυτοπροβολής. Αναθεωρείτε σκέψεις και αλλάζετε τακτική για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθηματικές ανάγκες οδηγούν σε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Περιορίζετε τις κινήσεις σας πριν γίνουν μοιραίες και ιδιαίτερα επώδυνες. Στα επαγγελματικά, εκνευρίζεστε από πιέσεις που θεωρείτε ασήμαντες. Κινήσεις που προκαλούν την ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεκάθαρες κουβέντες φέρνουν νέα ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αναμνήσεις και ενοχές δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα και θολώνουν την κρίση σας. Στα επαγγελματικά, απρόοπτες υποχρεώσεις δημιουργούν εντάσεις μικρής έκτασης. Επιφυλακτικοί και καχύποπτοι, προκαλείτε σε συζητήσεις το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για επιστροφή στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Νέα γνωριμία, ιδιαίτερα ωφέλιμη σε μελλοντικά σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά, έντονος προβληματισμός και σημαντικές αποφάσεις για τις εξελίξεις. Εποικοδομητικές διαφωνίες οριοθετούν τα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απομακρύνεστε από ανούσιες καταστάσεις αποτρέποντας προσεγγίσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πιέσεις σε ζητήματα καθημερινότητας σας αποπροσανατολίζουν από το στόχο σας. Στα επαγγελματικά, σας αγχώνουν σημαντικά προβλήματα που απαιτούν λύση. Απρόσμενα γεγονότα αλλάζουν τα σχέδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι έρχεστε αρκετά κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Πραγματοποιείτε δραστηριότητες που ανεβάζουν στα ύψη το ηθικό σας. Στα επαγγελματικά, επικεντρώνεστε στο να ολοκληρώσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Σκέψεις και φοβίες πως απομακρύνεστε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθηματική ανάγκη για επιστροφή στο πρόσφατο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αισθάνεστε πως η τύχη σάς χαμογελάει και το εκμεταλλεύεστε. Στα επαγγελματικά, χρησιμοποιείτε την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν προς όφελος όλων. Προσπαθείτε να απομακρύνετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βάσεις για νέα σχέση με σοβαρή προοπτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πιεστικές καταστάσεις εντείνουν την ανάγκη για άμεσες ενέργειες. Στα επαγγελματικά, εύνοια στις διαπροσωπικές σχέσεις με σκοπό την ανάδειξη του κοινού έργου. Δείχνετε έμπρακτα την αφοσίωση και τα συναισθήματα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα ουσιαστικό δεν σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Προσοχή στα ανοίγματα που κάνετε, ψυχικά και υλικά. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζουν ιδιαίτερα οικονομικές συζητήσεις που δεν καρποφορούν. Κινήσεις που δημιουργούν ανασφάλεια στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παρασύρεστε σε σκέψεις και χάνετε ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Παρά τη στασιμότητα των καταστάσεων, βρίσκετε τη διάθεση για διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις για έναρξη εργασίας ή προαγωγή. Διαφωνίες και εντάσεις ταράζουν τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές αποφάσεις για άμεση εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Προτεραιότητά σας να λύσετε πρακτικά θέματα με επίκεντρο την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, ανησυχίες χωρίς αιτίες παρατείνουν το άγχος. Κάνετε προσπάθειες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτοτροπείτε με πρόσωπα εμπιστοσύνης.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οργανώνετε και σχεδιάζετε τις επόμενες οικογενειακές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε επιπόλαια λάθη που κοστίζουν. Εντονες συγκρούσεις, αλλά και αναθέρμανση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες συγκυρίες δημιουργούν συνθήκες ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments