Πολιτική

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί και η ανεξάρτητη βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί και η ανεξάρτητη βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα

Πηγή Φωτογραφίας: fb Alexis Tsipras

Και δεύτερη ανεξάρτητη βουλευτής που προερχόταν από το Μέρα25 προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Και δεύτερη ανεξάρτητη βουλευτής που προερχόταν από το Μέρα25 προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καθώς μετά την Αγγελική Αδαμοπούλου που ανακοινώθηκε χθες ότι εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ίδιο πράττει σήμερα και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο κ. Αλέξης Τσίπρας τον ενημερώνει πως «με την παρούσα (σ.σ. επιστολή) θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ». Οπότε από σήμερα το κόμμα θα διαθέτει 88 βουλευτές.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2022 η Ανεξάρτητη βουλευτής της Β’ Πειραιά Φωτεινή Μπακαδήμα προσχώρησε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν της συνάντησής του με τη βουλευτή, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  “Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα.
Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!”
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments