Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος πάνω από τον Ολυμπιακό των Χάμες-Μαρσέλο – Μήνυμα σε φίλους και εχθρούς!

Ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος πάνω από τον Ολυμπιακό των Χάμες-Μαρσέλο – Μήνυμα σε φίλους και εχθρούς!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το έργο Λουτσέσκου στην Τούμπα και οι μεταγραφές που έρχονται.

Το έργο Λουτσέσκου στην Τούμπα και οι μεταγραφές που έρχονται. Ο Δικέφαλος πέρασε και από το Αγρίνιο, επέστρεψε με… φόρα στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και δείχνει πως η χρονιά μόνο χαμένη δεν είναι.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρο διπλό λοιπόν στο Αγρίνιο κι εκεί που δεν το περίμενε κανείς μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ μείωσε την απόσταση από Παναθηναϊκό (-10), ΑΕΚ (-4), ενώ φυσικά προσπέρασε ήδη τον Ολυμπιακό (+2).

Ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος δηλαδή, πάνω από τον πολυδιαφημισμένο Ολυμπιακό των Χάμες και Μαρσέλο. Αν δεν είναι αυτό έργο Ραζβάν Λουτσέσκου, τότε ποιο είναι;

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρά τα προβλήματα με τα οποία ξεκίνησε και το νεανικό σύνολο που είχε να διαχειριστεί, κατάφερε και το γύρισε. Ανέτρεψε την κατάσταση και διέψευσε όλους εκείνους, που είχαν την ομάδα του τελειωμένη. Μόνο τελειωμένος δεν είναι ο Δικέφαλος και όσο περνάει ο καιρός, το συνειδητοποιούν εχθροί και φίλοι. Το 0-2 με τον Παναιτωλικό βοηθά σίγουρα σε αυτό.

Ο Ολιβέιρα την έκανε τη δουλειά, ο Νάρεϊ επίσης και οι Ασπρόμαυροι δείχνουν να ρολάρουν στο σημείο, στο οποίο τους ήταν πιο πολύ σημαντικό, πιο πολύ χρήσιμο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι έρχονται σύντομα και τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό μεταξύ άλλων.

Φυσικά την ίδια στιγμή, οι νίκες, τα διπλά και τα χαμόγελα δεν πρέπει να κρύψουν τα κενά που έχει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί, το έχει παραδεχθεί ο Λουτσέσκου και από τη διοίκηση, έχουν εκπεφρασμένη διάθεση να ισχυροποιήσουν και το σύνολο και τον Ρουμάνο τεχνικό. Οπότε, να αναμένουμε κι εκεί σύντομα εξελίξεις.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments