Αθλητισμός

“Οι καταγγελίες του Ολυμπιακού επιβεβαιώνονται – Θ’ αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα”!

“Οι καταγγελίες του Ολυμπιακού επιβεβαιώνονται – Θ’ αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα”!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

"Καυστική" ανακοίνωση για τη διαιτησία και σοβαρές εξελίξεις στο Πρωτάθλημα! Οργή επικρατεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας

“Καυστική” ανακοίνωση για τη διαιτησία και σοβαρές εξελίξεις στο Πρωτάθλημα! Οργή επικρατεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, με την ομάδα της Καρδίτσας να κάνει λόγο ακόμα και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Superleague 2!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας μετά και τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αλμωπό Αριδαίας αλλά και στα όσα συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο την αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Ο διαιτητής Σταφύλλας με τους βοηθούς του Καρασαββαϊδη και Σακαλόγλου με το έτσι θέλω αποφάσισαν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης. Μάλιστα μπήκαν αποφασισμένοι να το κάνουν με κάθε κόστος, καταλογίζοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ παράλληλα ο Σταφύλλας έκλεισε τα μάτια του σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, όταν ο Ντόκιτς γκρέμισε τον Γιάκο εντός περιοχής. Την ίδια ώρα στις Σέρρες ο κ.Πουλικίδης καθάρισε μόνος του το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Λίγες ημέρες μόνο μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακό Β’ που έκαναν το γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο.

Δυστυχώς οι καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός όχι μόνο ευσταθούν αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι επιβεβαιώνονται με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Πηγή: sportdog.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments