Lifestyle

Μισέλ Ομπάμα: «Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40»

Μισέλ Ομπάμα: «Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40»

Πηγή Φωτογραφίας: Good Housekeeping

Αποκαλυπτική η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Μπαράκ Ομπάμα.

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (archived) (@michelleobama44)

Αν και σήμερα φαίνονται πιο αγαπημένοι από ποτέ, οι Ομπάμα δεν ήταν πάντα «στα καλύτερά τους». Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε στο «Revolt» για την κοινή πορεία του ζευγαριού. «Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου» είπε, αφηγούμενη τα χρόνια που ακολούθησαν τη γέννηση των δύο κοριτσιών της, Σάσα και Μάλια.Σχετικά με την άνιση κατανομή των οικιακών εργασιών, η Μισέλ θυμάται: «Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40», λέει για τις αρχές της δεκαετίας του 2000, μια περίοδο κατά την οποία ο Μπάρακ επικεντρωνόταν στην πολιτική του καριέρα και δεν ήταν ιδιαίτερα παρών.

Η πρώην πρώτη κυρία αναφέρθηκε στις γονεϊκές ευθύνες του ζευγαριού και στη δύσκολη ισορροπία για να αντέξει. «Τα παιδιά είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλάνε, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια (….) Αλλά τα αγαπάς περισσότερο από όλα, δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις! […] Έτσι στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου».

Σχετικά με τη δυσκολία να διατηρήσει την σχέση της, η Ομπάμα πιστεύει ότι «δεν πρέπει να τα παρατάμε», σχολιάζοντας ότι «τα συναισθήματα αλλάζουν» με τον καιρό και ότι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments