Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Η χρονιά του Χάμες και η αναγέννησή του στην Ευρώπη”, γράφει η As για τον Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: “Η χρονιά του Χάμες και η αναγέννησή του στην Ευρώπη”, γράφει η As για τον Ροντρίγκες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ολυμπιακός και ο Χάμες Ροντρίγκες ακολουθούν κοινή πορεία εδώ και μερικούς μήνες και αυτό έχει ευεργετήσει και τις δύο πλευρές

Ο Ολυμπιακός και ο Χάμες Ροντρίγκες ακολουθούν κοινή πορεία εδώ και μερικούς μήνες και αυτό έχει ευεργετήσει και τις δύο πλευρές, με τους ερυθρόλευκους να έχουν βρει έναν παίκτη κλάσης που τα δίνει όλα στο γήπεδο και τους έχει ανεβάσει επίπεδο σε σύγκριση με την άσχημη εκκίνησή τους μέσα στη σεζόν και τον Κολομβιανό να αποκτάει την ευκαιρία για ένα restart στην Ευρώπη μέσω των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτήν ακριβώς τη δυναμική επανεμφάνιση του Χάμες τόνισε και η έκδοση της ισπανικής εφημερίδας “As” στην Κολομβία, με το σχετικό κείμενο να υποστηρίζει πως το 2022 ήταν η χρονιά του αφού μπόρεσε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να μη θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της Αλ Ραγιάν αλλά να είναι 100% μεταμορφωμένος προς το καλύτερο.

“Υπήρξαν δύο διαφορετικά εξάμηνα για τον Χάμες Ροντρίγκες το 2022. Η επιθυμία του να φύγει από την Αλ Ραγιάν και η αποτυχία να προκριθεί με την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σημάδεψαν το πρώτο μέρος της χρονιάς του.

Στη συνέχεια, όμως χάρη στον Ολυμπιακό επέστρεψε στην Ευρώπη και έκανε έναν νέο κύκλο στην εθνική ομάδα. Ενδιάμεσα μία αδράνεια διάρκειας 161 ημερών. Όλα άλλαξαν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα από το Κατάρ και υπέγραψε ως ένα μεγάλο αστέρι στη νέα του ομάδα. Η ευχή του είχε εκπληρωθεί αφού του δινόταν μία νέα ευκαιρία στη Γηραιά Ήπειρο, μέσα από τον πιο νικηφόρο σύλλογο της Ελλάδας.

Η ένταξη του Χάμες στον Ολυμπιακό έγινε ώρες πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στη χώρα αυτή, για τον λόγο αυτό δεν μπόρεσε να εγγραφεί στη φάση των ομίλων του Europa League. Η ελληνική Super League ήταν ο βασικός και μοναδικός στόχος -σε επίπεδο συλλόγων- για αυτόν πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ.

Παρά το γεγονός ότι το ντεμπούτο του δεν ήταν το αναμενόμενο (ήττα από τον Άρη), σιγά σιγά ανέβηκε και τον Οκτώβριο μάλιστα επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε 8 παιχνίδια, σημείωσε 2 γκολ και έδωσε 1 ασίστ”, αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο προς τιμήν του Χάμες Ροντρίγκες.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments