Ζώδια

Νέα εβδομάδα για τα ζώδια: Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για 26/12/2022 ως 1/1/2023

Νέα εβδομάδα για τα ζώδια: Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για 26/12/2022 ως 1/1/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τι μας περιμένει την εβδομάδα 26 Δεκεμβρίου 2022 ως 1 Ιανουαρίου 2023 στα αισθηματικά σας;

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 26 Δεκεμβρίου 2022 ως 1 Ιανουαρίου 2023 στα αισθηματικά σας;

ΚΡΙΟΣ Κριέ, είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, να δεις τη μεγάλη εικόνα και να σκεφτείς ή να οργανώσεις ορισμένα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την καριέρα σου. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 29 στον δέκατο οίκο σου μπορεί να φέρει τις γνωστές καθυστερήσεις, αλλά η επιβράδυνση των εξελίξεων έχει λόγο ύπαρξης. Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη περίοδο που αφορά τη δουλειά και είναι απαραίτητο να έχεις περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς τις επιλογές που έχεις ή για να προετοιμαστείς για τις επιλογές που θα έρθουν. Στο μεσοδιάστημα έχε υπόψη σου ότι δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να εμφανιστούν συνεργασίες ή συνεργάτες από το παρελθόν με νέες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Ταύρε, είναι η εποχή τέτοια που τελικά δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ή μάλλον, πρέπει να εκτιμάς τις καθυστερήσεις και τις ευκαιρίες που μπορούν να σου προσφέρουν, αφού τα πάντα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και η κίνηση που θεωρείς σήμερα κατάλληλη, μπορεί αύριο να αποδειχτεί «λάθος». Στις 29 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον οίκο των στόχων σου, που σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να ξανασκεφτείς, να αλλάξεις την πορεία προς κάποιους από αυτούς, να απορρίψεις ενδεχομένως ορισμένους και να θέσεις νέους. Οι καθυστερήσεις μην σε τρομάζουν ούτε οι ματαιώσεις. Και για τρεις βδομάδες αν δεν μπορείς να αποφύγεις τα ταξίδια, τουλάχιστον πρόσεχε χαρτιά, βαλίτσες, ωράρια αναχωρήσεων, κλπ.

ΔΙΔΥΜΟΙ Δίδυμε, αυτή τη βδομάδα ξεκινάει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις και αναβολές και αφορά περισσότερο χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους (τράπεζες, διατροφές, κλπ.) και όχι το εισόδημά σου. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που φαίνεται ότι θέλουν επανασύνδεση. Οι καθυστερήσεις μπορεί να σχετίζονται και με κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι ή να φέρει στις στενές προσωπικές σχέσεις καταστάσεις που θυμίζουν παρελθόν. Ό, τι επανέρχεται πάντως, καλό είναι, με την έννοια ότι υπάρχουν κάποια υπόλοιπα που πρέπει να διερευνηθούν και κάποια θέματα που πρέπει να επιλυθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Καρκίνε, είναι λογικό με ανάδρομο Ερμή από τις 29 να διαπιστώσεις ότι τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις πώς θέλεις να προχωρήσεις λίγο αργότερα. Προτού προχωρήσεις όμως, πρέπει προφανώς να κάνεις την αξιολόγησή σου. Λίγο αργότερα είναι πιθανό να προκύψει μια σχέση ή συνεργασία πολλά υποσχόμενη, ό, τι νέο ξεκίνημα είναι να κάνεις όμως, κάνε το όταν ο Ερμής αρχίσει να κινείται ορθόδρομα, επειδή βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να δεις ανθρώπους από το παρελθόν της επαγγελματικής και συναισθηματικής σου ζωής να επιστρέφουν. Διερεύνησέ το λίγο, μπορεί να έχει αρκετό ενδιαφέρον η επιστροφή τους.

ΛΕΩΝ Λέων, από τις 29 και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σου, που σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες θα είναι αρκετές. Υπάρχει και το ενδεχόμενο καθυστερήσεων και αναβολών (προσωρινών), όμως, αν καταφέρεις και περάσεις ψύχραιμα αυτή την περίοδο, στα τέλη Ιανουαρίου θα έχεις ήδη ξεμπερδέψει με όλα και θα έχεις χαράξει έναν πιο σύντομο δρόμο προς τους στόχους σου. Έχεις περάσει αρκετά, και πολλά από αυτά ήρθαν μαζεμένα, και ακόμη κι αν βλέπεις φως στον ορίζοντα, και αυτό τρομακτικό ίσως σου φαίνεται (τι καινούρια πράγματα θα φέρει άραγε), αλλά τι είναι καλύτερο; Να ακολουθήσεις τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου και ας μην σου φαίνονται και πολύ γνώριμοι ή να μείνεις στα παλιά και γνώριμα που δεν είχαν μέχρι τώρα το αποτέλεσμα που ήθελες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Παρθένε, αυτό το διάστημα μπορεί να περάσεις ένα τεστ διεκδικητικότητας και ισορροπιών. Πώς μπορείς να πεις «όχι», χωρίς να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον άλλον, χωρίς να τον πληγώσεις και χωρίς να έχεις ενοχές; Η αλήθεια πάντως είναι ότι πρώτα πρέπει να κατανοείς τον εαυτό σου και να αποδέχεσαι ότι δεν μπορείς να συμφωνείς πάντα και με όλους, και ότι φυσικά έχεις δικαίωμα να διαφωνείς, και με το που θα το κάνεις αυτό, είναι πολύ πιθανό να εστιάσεις κατευθείαν περισσότερο στα κοινά που έχεις με τους άλλους, ενώ ακόμη πιο πιθανό είναι αν θελήσεις να διαφωνήσεις, να το κάνεις με τον πιο ειλικρινή και ευγενικό τρόπο. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 29 μπορεί να σημαίνει την επιστροφή ενός προσώπου με το οποίο στο παρελθόν συνδεόσουν αισθηματικά ή υπήρχε κάτι ανεκπλήρωτο μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ Ζυγέ, έρχονται στην επιφάνεια θέματα που θέλεις να εξετάσεις, πιθανώς παρελθοντικά ζητήματα που αποζητούν κι αυτά το ξεκαθάρισμά τους. Η διαδικασία μπορεί για κάποιους να είναι ευκολότερη, για άλλους δυσκολότερη, σίγουρα όμως 1. έχει ενδιαφέρον, 2. αν δεν επιχειρήσεις να αποφύγεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα φύγουν αυτά τα θέματα από πάνω σου και θα προχωρήσεις μπροστά «ελαφρύτερος». Από τις 29 ο Ερμής κινείται ανάδρομα, που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα συναισθηματικό θέμα ή να υπάρξει μπλοκάρισμα στην επικοινωνία με ένα οικογενειακό πρόσωπο. Καλό θα ήταν αυτή την περίοδο να αποφύγεις μετακομίσεις και συμφωνίες που αφορούν την κατοικία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σκορπιέ, ανάδρομος Ερμής από τις 29 στον τρίτο οίκο σου σημαίνει εμπόδια στην επικοινωνία. Από τη μία ενδέχεται να μην είσαι πάντα εσύ αντιληπτός και από την άλλοι ενδέχεται οι γύρω σου να μην γίνονται σε εσένα κατανοητοί. Χρειάζεται δηλαδή μια έξτρα προσπάθεια από το συνηθισμένο για να καταλάβεις και να σε καταλάβουν. Το να εμπιστεύεσαι τις ερμηνείες που δίνεις σε αυτά που ακούς είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Αυτές οι μέρες όπως καταλαβαίνεις δεν αποτελούν την καλύτερη περίοδο για επίλυση διαφωνιών και για υπογραφή συμφωνιών. Προς το παρόν θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσεις τι είναι αυτό που ενδεχομένως θα ήθελες ή λείπει στην επικοινωνία σου με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τοξότη, είναι πιθανό να υπάρχει ένα μπλοκάρισμα σε έσοδα, λόγω ανάδρομου Ερμή από τις 29, αλλά έχε υπόψη σου ότι τώρα είναι και η καλύτερη περίοδος για να κάνεις διαπραγματεύσεις, να συζητήσεις ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν το εισόδημά σου και να βρεις μια άκρη με τα οικονομικά σου γενικότερα. Αποτελέσματα θα δεις από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά, τώρα όμως μπορείς να τα προετοιμάσεις. Επίσης, αν σε απασχολεί και το θέμα της αίσθησης ασφάλειας στις σχέσεις σου αυτές τις μέρες, τότε μήπως θα βοηθούσε να μιλήσεις για αυτό; Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος και η επικοινωνία να μην είναι και πολύ εύκολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε να μιλάμε και δεν εκφράζουμε απόψεις, συναισθήματα, κλπ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αιγόκερε, από τις 29 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να παρατηρήσεις τι είναι αυτό που αλλάζει μέσα σου (και έξω σου) και προς τα πού θέλεις να κατευθύνεις τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Πάρε μια βαθιά ανάσα και μην παραπονιέσαι που για λίγες μέρες μπορεί να υπάρχει στασιμότητα, γιατί αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη, ίσως όταν θα αρχίσεις το τρέξιμο πάλι από τα μέσα Ιανουαρίου να τη νοσταλγήσεις κιόλας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Υδροχόε, η περίοδος της περισυλλογής συνεχίζεται, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό του Ιανουαρίου. Τώρα που ο Ερμής θα γυρίσει και ανάδρομος στον δωδέκατο οίκο σου, είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να ασχολείσαι με το παρελθόν. Γιατί όταν ήμουν οχτώ ο ένας μου έκανε αυτό, γιατί στα δέκα ο άλλος μου είπε εκείνο, γιατί εγώ δεν έκανα αυτό όταν έπρεπε να το κάνω και άλλα τέτοια. Ή απλώς κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν επανέρχονται όπως ακριβώς τις θυμάσαι, «με το πάτημα ενός κουμπιού». Προφανώς όλα αυτά τα παρελθοντικά θέλουν κάποια διερεύνηση από τη μεριά σου. Γιατί συνειδητοποιείς ότι το να διερευνήσεις τα θέματά σου σημαίνει ότι επιδιώκεις την ψυχική σου ισορροπία, μια σταθερή εσωτερική κατάσταση δηλαδή, ακόμη και όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ Ιχθύ, σαφώς ο ανάδρομος Ερμή από τις 29 μπορεί να είναι αιτία κάποια σχέδιά σου να πάνε πίσω, κάποιες επιδιώξεις σου να μπλοκάρουν κάποιες φορές ή οι εξελίξεις να μην είναι συναρπαστικές για τις επόμενες τρεις βδομάδες, όμως θα βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος για να σχεδιάσεις τις νέες σου κινήσεις. Και ίσως επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν, σημαντικό αυτό, ο Ερμής βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου. Μπορεί οι άνθρωποι που θα επανέλθουν να είναι φίλοι, πρώην σύντροφοι ή και συνεργάτες. Ή μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι αν δεν ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με κάποιες παλιότερες καταστάσεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις όπως ακριβώς θα ήθελες. Όλο αυτό που φέρνουν οι ανάδρομοι τελικά έχει πολύ ενδιαφέρον για την προσωπική σου εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments