Ζώδια

Διαβάστε τις αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις του Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε τις αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις του Ιανουαρίου 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Ιανουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ Δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην ερωτική σας ζωή, το φλερτ και τη διασκέδαση, επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας αγκαλιά με τον ορθόδρομο Άρη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Αν είχατε βαρεθεί με τη ρουτίνα στη σχέση σας ή υπήρχαν δυσκολίες στην επικοινωνία, τώρα επιδιώκετε να αλλάξετε κάποια πράγματα χάρη στη χαρούμενη, φιλική και ανέμελη συμπεριφορά σας. Αν είστε μόνοι, χρησιμοποιήστε αυτή τη συμπαντική ενέργεια για να έλξετε το αντίθετο φύλο, μπαίνοντας στο παιχνίδι του έρωτα με ένα παιχνιδιάρικο στυλ. Ίσως ήρθε η ώρα να ζητήσετε εσείς οι ίδιοι από κάποιον/α συνάντηση ή να πάτε μαζί σε ένα διασκεδαστικό κοινωνικό γεγονός.

ΤΑΥΡΟΣ Από τη φύση σας αναζητάτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην αγάπη, και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στο σταθερό δέκατο οίκο σας μαζί με τον ορθόδρομο Άρη στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας. Οι άλλοι σας βρίσκουν ακαταμάχητα ελκυστικούς. Ψάχνετε τα απλά πράγματα στην ερωτική σας ζωή και γίνεστε περισσότερο πρακτικοί, πράγμα το οποίο σας βοηθά να κάνετε καλύτερες επιλογές. Αναζητάτε τώρα ένα σύντροφο που μπορείτε να έχετε μαζί του καλή επικοινωνία και νοιάζεται για τις ανάγκες σας. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε τους επιπόλαιους ανθρώπους και παίρνετε στα σοβαρά κάθε νέα γνωριμία που κάνετε. Γίνεστε πολύ πιο κοινωνικοί, κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην επανεκκίνηση και την αφύπνιση του κρυμμένου ρομαντισμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Είστε έτοιμοι να αφήσετε τη σύγχυση πίσω σας και να αναγεννήσετε τη σχέση σας με την ακαταμάχητη διπλωματία σας και την αισθαντική λάμψη σας χάρη στον ορθόδρομο Άρη στο ζώδιό σας. Εσείς μόνο γνωρίζετε ότι αυτή την εσωτερική λάμψη την έχετε κερδίσει σκληρά. Εκτός αυτού, έχετε μάθει από τις εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος, ότι μόνο εσείς θα πρέπει να νοιάζεστε για τον εαυτό σας και να μην είστε τόσο πολύ δοτικοί στον αγαπημένο σας. Τώρα είστε απασχολημένοι με την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών ενώ το σεξ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτοπεποίθηση, πράγμα το οποίο απεικονίζει μια νέα προσωπικότητα. Σε ό, τι κάνετε, η αυτοπεποίθηση, η σωστή στάση και η συμπεριφορά σας θα διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σας απομακρύνει από το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σκέφτεστε να κάνετε μια … σεξουαλική επανάσταση; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον οικείο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, συνειδητοποιείτε ότι είστε περισσότερο δυναμικοί και πιο ανθεκτικοί από ό, τι νομίζατε. Χαμογελάστε, διώξτε τις αμφιβολίες, εκτιμήστε κάποια πράγματα στη ζωή αντί να αντιδράτε με φόβο και καχυποψία. Απελευθερωθείτε από τους κακούς σας δαίμονες και θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα άτομο που σας εξιτάρει. Αν είστε σε σχέση, απαιτείται να κάνετε βαθιά εσωτερική έρευνα, θα σας κάνει σοφότερους και πνευματικά ισχυρότερους, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τόσο τις δικές σας επιθυμίες όσο και του συντρόφου σας. Συμβιβαστείτε, θέστε ερωτήματα στον εαυτό σας σε σχέση με αυτά που θέλετε και φέρτε την ειρήνη στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ Το καλό που σας φέρνει αυτός ο μήνας είναι ότι εξομαλύνει τις έριδες στη σχέση σας και φέρνει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, έχετε δημιουργική έμπνευση και διορατικότητα για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας. Τώρα σας περνάει από το μυαλό να σοβαρέψετε τη σχέση σας, ίσως και να το αποφασίσετε ξαφνικά. Αν είστε μόνοι, είναι μία καλή χρονική περίοδος να εμπλακείτε σε μία νέα σχέση η οποία μακροπρόθεσμα μπορεί να εξελιχθεί σε μια πιο σοβαρή δέσμευση. Επισήμανση: Εάν εργάζεστε υπερβολικές ώρες ή εστιάζετε όλη την ενέργειά σας σε προσωπικές επιδιώξεις, δεν μπορείτε να περιμένετε η ερωτική σας ζωή να τρέξει από μόνη της. Δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ξεκινά μια έντονη κινητικότητα στην αισθηματική σας ζωή αν νιώθατε πλήξη, ανία και στασιμότητα. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας οι πιθανότητες να ανταποκριθείτε σε κάποια νέα γνωριμία είναι αυξημένες. Φλερτάρετε και σας φλερτάρουν, απολαμβάνετε ανέμελα τη διασκεδαστική παρέα των φίλων σας και τον ερωτισμό γύρω σας. Μπορεί και να γνωρίσετε κάποιον/α μέσω του φιλικού κύκλου σας ή από online chat. Ή ακόμη και μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων. Απολαύστε κάθε είδους διασκεδαστικές εκδηλώσεις και ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε! Δεν χρειάζεται να αναλύετε κάθε νέα γνωριμία που κάνετε, αφήστε ελεύθερη την εσωτερική λάμψη σας να έλξει το αντίθετο φύλο. Εκπέμπετε μια αυτοπεποίθηση και χαρά που προέρχονται από την χαρούμενη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ Εκφράστε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και θα λάβετε ανταμοιβές. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φυτεύετε νέους σπόρους στη σχέση σας, στόχος σας είναι τώρα να απομακρύνετε τη ρουτίνα και την πλήξη, πράγμα το οποίο συνδράμει θετικά στο να αναζωπυρωθεί το πάθος στη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς ίσως να σκέφτεστε την εγκυμοσύνη σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθείτε ως άτομα. Αν και κάποιες στιγμές μπορεί να προκληθούν προστριβές στη σχέση σας εξαιτίας της ανάγκης του ενός εκ των δυο σας για ελευθερία, εν τούτοις η ερωτική σας επιθυμία θα είναι ακαταμάχητη. Ο ενθουσιασμός σας αυξάνεται και επιδιώκετε να διασκεδάσετε μαζί, πράγμα το οποίο θα αναγεννήσει τη σχέση σας, κάνοντάς την να ζωντανέψει από την αποτελμάτωση. Αν η σχέση σας έχει σταθερή βάση, ξεκαθαρίζετε τα εμπόδια και σταθεροποιείτε το δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αφήστε κατά μέρος οτιδήποτε αρνητικό σας κρατά πίσω και σας δεσμεύει ηθικά και ψυχικά και μιλήστε με το σύντροφό σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο ορθόδρομος Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Αν μένετε μαζί από συνήθεια ή φόβο δεν είναι καλή επιλογή να διατηρείτε μια σχέση που νιώθετε ότι δεν σας προσφέρει τίποτα και δεν συνδράμει θετικά στην εξέλιξή σας. Γι’ αυτό καλύτερο θα ήταν να αφήσετε να φύγει αυτό το πρόσωπο μακριά σας, απελευθερώνοντας τον εαυτό σας για να βρείτε την αγάπη που σας αξίζει. Αν θεωρείτε ότι ήρθε η ώρα να χωρίσετε, τώρα έχετε το θάρρος να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να προχωρήσετε μπροστά. Ίσως να έχετε φόβους που εμποδίζουν τη σχέση σας να εξελιχθεί. Προσέξτε θέματα ελέγχου και εξουσίας τα οποία μπορεί να βλάψουν εσάς και τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Σκέφτεστε να κάνετε νέα ανοίγματα στη σχέση σας για μια πιο μόνιμη δέσμευση; Με τον Άρη στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και την πανσέληνο να φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους, έχετε έντονη συναισθηματική ενέργεια και σεξουαλικότητα και αναζητάτε τώρα μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη. Αγωνίζεστε να παρακάμψετε τα όποια εμπόδια στην κοινή πορεία σας και να ξεφύγετε μακριά από πράγματα που σας ζορίζουν. Θέτετε τα όριά σας κι αυτό σας βοηθά να εξελιχτείτε πνευματικά. Αν επιδιώκετε εδώ και καιρό μια εγκυμοσύνη, ευνοείστε για να συλλάβετε τους επόμενους έξι μήνες. Αν ο σύντροφός σας δεν σας υποστηρίζει και δεν μπορεί να σας κατανοήσει ή στέκεται εμπόδιο στις επιλογές σας ή σας πιέζει να κινηθείτε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, για σας ήρθε το τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Επιδιώκετε να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια για την πορεία της σχέσης σας, είστε πολύ πιο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, χάρη στην πανσέληνο στον Καρκίνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Είστε πολύ πιο ήρεμοι και εστιάζεστε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας. Εάν είστε μαζί με τον σύντροφό σας πολλά χρόνια, οι μεγάλες υποσχέσεις που δώσατε στο παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Με την καλή επικοινωνία και την υποχωρητικότητα που έχετε, σας είναι πιο εύκολο να συζητήσετε και να επιλύσετε ακόμη και τα δυσκολότερα προβλήματα. Αν είστε μόνοι, νιώθετε την ανάγκη για οικογένεια, ψάχνετε περισσότερο τα πράγματα, μια πιο βαθιά και οικεία σχέση. Αν υπάρχει ήδη κάποιο φλερτ, έρχεστε λίγο πιο κοντά σε αυτόν/η που αγαπάτε ή τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ενισχύεται η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κάνετε τολμηρές κινήσεις δείχνοντας την πραγματική προσωπικότητά σας χάρη στον ορθόδρομο Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αγκαλιά με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Αναζητάτε την αληθινή αγάπη, μια αγάπη ακόμη πιο πνευματική, κάποιον/α που μιλά στα ιδανικά και τις αξίες σας. Δεν θέλετε περιστασιακές και ανόητες σχέσεις αλλά αυτές που βασίζονται στην επικοινωνία. Δεν επιδιώκετε τώρα να κάνετε μια σχέση μόνο και μόνο για να μην είστε μόνοι, αλλά προετοιμάζετε τον εαυτό σας για ένα μελλοντικό σύντροφο. Μια φιλική γνωριμία θα μπορούσε να μετατραπεί σε σταθερή σχέση τώρα. Αν είστε σε σχέση, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε μαζί την αισθησιακή πλευρά της ζωής. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ Ο έρωτας και η αγάπη είναι μια θολή κατάσταση του μυαλού σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας αγωνίζεστε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε τις δυσάρεστες καταστάσεις που έχετε περάσει, και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Εάν έχετε μνησικακία απέναντι σε κάποιον/α που σας πόνεσε βαθιά, ήρθε η ώρα να συγχωρέσετε και να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας. Αν αρνηθείτε να το κάνετε, ο θυμός και η δυσαρέσκεια θα σας προκαλέσουν μόνο πόνο στο τέλος. Εάν αισθάνεστε ότι νιώθετε μπερδεμένοι, μην διστάσετε να πάρετε την συμβουλή ενός τρίτου προσώπου. Αν είστε σε σχέση, απομακρύνετε παλιά προβλήματα που έστεκαν εμπόδιο στην ομαλή πορεία της και με αυτόν τον τρόπο θα επιφέρετε και πάλι τη σχέση σας σε καλό δρόμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments