Lifestyle

Η Pamela Anderson έγινε η απόλυτη μούσα του Jacquemus

Η Pamela Anderson έγινε η απόλυτη μούσα του Jacquemus

Πηγή Φωτογραφίας: Trend Detail News

Η διάσημη ηθοποιός συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του γαλλικού luxury brand.

Ο Simon Porte Jacquemus λατρεύει να “ταράζει τα νερά” και να εκφράζεται με τον δικό του τρόπο μέσα από τις ονειρικές συλλογές του. Αυτή τη φορά, ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής επέλεξε την πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς “Baywatch” και sex symbol των ’90s, Pamela Anderson, για τις ανάγκες της νέας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του luxury brand που φέρει το επίθετό του.Η Anderson, φορώντας μία δημιουργία από τη συλλογή “Le Raphia”, την οποία επέλεξε και για την ημέρα της παρουσίασης της κολεξιόν του Jacquemus, στην οποία φυσικά ήταν καλεσμένη, τριγυρνάει στους δρόμους του Παρισιού, σέρνοντας ένα έλατο.

View this post on Instagram

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Κάποια στιγμή συναντά έναν άνδρα, οποίος είναι ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης, ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα. Η ίδια με όλο το ταμπεραμέντο που ξεχειλίζει από μέσα της, του τραβάει την ψεύτικη γενειάδα, λέγοντάς του πως τα Χριστούγεννα πέρασαν. Η ηθοποιός συνεχίζει την πορεία της, με το δικό της sex appeal και την αυτοπεποίθηση που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει, εξακολουθώντας να σέρνει το δέντρο, δίνοντας στο τέλος του βίντεο ένα φιλί στην κάμερα.Παράλληλα, ο επίσημος λογαριασμός του brand Jacquemus, αλλά και η ίδια η Anderson μοιράστηκαν περισσότερες φωτογραφίες από την ημέρα, με διαφορετικά λουκ της ηθοποιού με τις δημιουργίες του σχεδιαστή, φωτογραφιζόμενη σε σημεία του Παρισιού.

Πρόσφατα, το όνομά της βρέθηκε στην επικαιρότητα, ύστερα από την ανακοίνωση της κυκλοφορορίας του νέου της ντοκιμαντέρ στο Netflix. Μετά τη σειρά “Pam & Tommy”, μέσω της οποίας η ηθοποιός ένιωσε πως εκμεταλλεύτηκαν το όνομά της, η ίδια ίσως αισθάνθηκε πως ίσως ήθελε να πει την ιστορία της, την οποία θα άκουγαν οι φαν της από το δικό της στόμα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο ντοκιμαντέρ θα προβληθούν προσωπικές τις ιστορίες, αρχειακές συνεντεύξεις και αποκλειστικό υλικό από τη ζωή της. Πιο αναλυτικά, το ντοκιμαντέρ “Pamela, A Love Story” θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου στην πλατφόρμα του Netflix, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα της Anderson, η ηθοποιός δεν πρόκειται να το δει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments